Κεντρική Basket League Άρης “Nα κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ την ΑΕΚ…”

“Nα κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ την ΑΕΚ…”

Πρίφτης

apriftisMoνόδρομος είναι η νίκη για τον Άρη απέναντι στην ΑΕΚ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να περιμένει παράλληλα την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό για να πάρει την τέταρτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ για το ματς με την “Ενωση”:

“Στο φινάλε της κανονικής περιόδου έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο, όσο και κρίσιμο αγώνα. Η ΑΕΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα, με μεγάλη ποιότητα και βάθος στο ρόστερ της, το οποίο έχει τουλάχιστον δύο ποιοτικούς παίκτες σε κάθε θέση. Για μας ο αγώνας είναι καθοριστικός αναφορικά με την προσπάθεια για μία θέση στην πρώτη τετράδα και κατ’ επέκταση το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ. Εκτός από την ΑΕΚ, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τα πρόσφατα προβλήματα τραυματισμών”.

Θα τα καταφέρουν οι Καβαλίερς κόντρα στους Ράπτορς ή θα γνωρίσουν την τέταρτη σερί τους ήττα και αυτό θα “φέρει” αρνητικό ρεκόρ για το 2017; Ολα τα ματς του ΝΒΑ θα προσφερθούν από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Συνεχίζοντας, ανέφερε: “Για να πετύχουμε τον στόχο μας, πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα, κρατώντας τον αντίπαλο όσο το δυνατόν πιο χαμηλά στο σκορ. Πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και επιθετικά να παρουσιαστούμε αποτελεσματικοί στο μακρινό σουτ, αποφεύγοντας τα αβίαστα λάθη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…