Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Πολύ δυνατή ομάδα ο ΠΑΟΚ”

“Πολύ δυνατή ομάδα ο ΠΑΟΚ”

charalampopoulos

charalampopoulos

Έτοιμος να υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του “Νίκος Γκάλης” είναι ο Παναθηναϊκός για το φινάλε της κανονικής διάρκειας στη Stoiximan.gr Basket League, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να τονίζει μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ πως ο Δικέφαλος” είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, ενώ στάθηκε και στα παιχνίδια με τη Φενέρ.

Όλα όσα έγραψε ο νεαρός φόργουορντ:
“Η κανονική περίοδος της Ευρωλίγκας ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, ενώ σήμερα ολοκληρώνεται και η κανονική περίοδος του ελληνικού πρωταθλήματος. Αύριο αντιμετωπίζουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ και στόχος μας είναι να τελειώσουμε την κανονική περίοδο με 25 νίκες. Θα πρέπει όλοι να επιδείξουμε τον μέγιστο δυνατό βαθμό συγκέντρωσης και σοβαρότητας, όπως κάναμε και στην αναμέτρηση με το Ρέθυμνο. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο εν όψει των καθοριστικών αγώνων με τη Φενέρ.

Μετά και από αυτό το ματς τα πλέι οφ ξεκινούν. Πρόκειται για το πιο δύσκολο και σημαντικό κομμάτι της σεζόν όπου κρίνονται τα πάντα. Όλες οι ομάδες θα δώσουν εκεί τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους. Για εμάς προηγούνται τα ματς με τη Φενέρ. Είναι μια σπουδαία ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες και προπονητές, που πέρσι έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση σχετικά με τη δυσκολία του έργου μας.

Έχουμε πετύχει, έπειτα από σκληρή προσπάθεια, να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ και θα κάνουμε τα πάντα για να το υπερασπιστούμε. Δεν μπορούμε σκεφτόμαστε μακριά, αλλά θα βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Είναι ιδιαιτέρως ευχάριστο για εμάς ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο και στα δύο ματς και που οι φίλαθλοί μας εξάντλησαν τα εισιτήρια μέσα σε λίγες ώρες. Θα παλέψουμε σκληρά ώστε να τους δώσουμε χαρά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…