Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πρίφτης: «Να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται τη χρονιά»

Πρίφτης: «Να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται τη χρονιά»

Πρίφτης, Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, όπου αύριο θα γράψει το φινάλε στη φετινή Ευρωλίγκα κόντρα στη Φενέρμπαχτσέ. O Δημήτρης Πρίφτης αναφερόμενος στο τελευταίο ματς της σεζόν στην Ευρώπη δήλωσε σχετικά:

«Είναι το τελευταίο ματς της φετινής Ευρωλίγκας για εμάς. Αναμφίβολα θέλουμε να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται τη χρονιά, γι’ αυτό και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε για τη νίκη. Έχουμε και πάλι κάποια θέματα που θα πρέπει να διαχειριστούμε αλλά θα κάνουμε την προσπάθειά μας στον υπέρτατο βαθμό ώστε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί».

Αναφορικά με τα κενά διαστήματα που είχε η ομάδα του στον αγώνα με την Alba Berlin και τον τραυματισμό του Νεμανια Νέντοβιτς τόνισε: «Το κυριότερο κενό που είχαμε στο ματς με την Άλμπα ήταν στο πρώτο δεκάλεπτο. Από εκεί και πέρα κάναμε μια προσπάθεια να ακολουθήσουμε στο σκορ, ήμασταν σε μια απόσταση αναπνοής στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά κάποια στιγμή ολιγωρήσαμε πάλι με αποτέλεσμα να δεχθούμε κάποιους πόντους στο τρανζίσιον, τους οποίους έπρεπε να αποφύγουμε. Προφανώς και ο τραυματισμός του Νέντοβιτς θα επηρεάσει την ομάδα αλλά θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε εκ των έσω το κενό του στο αυριανό παιχνίδι ώστε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Με ΛεΝτέι η προπόνηση της Παρτιζάν

Η συμμετοχή του Ζακ ΛεΝτέι στο ματς με τον Ολυμπιακό κρίνεται από τον Ομπράντοβιτς. Ο Ζακ …