Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Σήμερα παλέψαμε αρκετά”

“Σήμερα παλέψαμε αρκετά”

vetoulas new

vetoulas-new.

Ο Προμηθέας Πατρών μπορεί να έχασε από τον Άρη, αλλά πάλεψε το παιχνίδι όπως δήλωσε ο Νίκος Βετούλας. Ο Έλληνας τεχνικός, αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας, τονίζοντας πως αν θες να είσαι ανταγωνιστικός σε τέτοια παιχνίδια, πρέπει να είσαι ανταγωνιστικός και στις μονομαχίες ένας εναντίον ενός. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο επερχόμενο ντέρμπι της πόλης κόντρα στον Απόλλωνα΄”

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Πιστεύω ότι σήμερα παλέψαμε αρκετά, ανεξαρτήτως του τελικού αποτελέσματος που δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Ο Αρης ήταν σήμερα αυτός για το οποίο φτιάχτηκε να είναι. Πριν από το παιχνίδι τρέφαμε κάποιες ελπίδες να είμαστε ανταγωνιστικοί, δεδομένης και της εικόνας που παρουσίασε ο Αρης το τελευταίο διάστημα, όμως οι Αμερικάνοι του αντιπάλου μας και ο Ντραγκίσεβιτς βρέθηκαν σε εξαιρετική ημέρα και σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας

Για τα αίτια της ήττας: “Αν θέλεις να είσαι ανταγωνιστικός σε τέτοια παιχνίδια, πρέπει να είσαι ανταγωνιστικός και στις μονομαχίες ένας εναντίον ενός. Εμείς ηττηθήκαμε σε αυτόν τον τομέα σήμερα. Αντίθετα, ο Αρης ήταν Αρης. Κοιτάμε την συνέχεια με στόχο να είμαστε καλύτεροι. Σε ό,τι αφορά το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα θα παλέψουμε για το θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε νίκες σε εκτός έδρας παιχνίδια με αντιπάλους ομάδες της ίδιας δυναμικότητας. Θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε πιο καλοί στην συνέχεια”.

Από τους παίκτες του Προμηθέα μίλησε ο Καβέλ Τζόνσον, λέγοντας: “Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο σημερινό παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε νε τελειώσουμε το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στα ριμπάουντ και στο πικ εν ρολ και να βελτιώσουμε τις επιδόσεις μας στην άμυνα. Προσωπικά θέλω να πω ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο για να παρουσιάσω ένα σαφώς καλύτερο πρόσωπο από αυτό που έδειξα στα 4 πρώτα παιχνίδια”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…