Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Επέστρεψε στον Προμηθέα ο Νάσος Μποζίνας

Επέστρεψε στον Προμηθέα ο Νάσος Μποζίνας

bazinas jpg e1692456639651

Επέστρεψε στον Προμηθέα ο Νάσος  Μπαζίνας.

Την επιστροφή του Νάσου Μπαζίνα γνωστοποίησε η ΚΑΕ Προμηθέας με ανακοίνωση της. Ο νεαρός παίκτης θα ξαναφορέσει τη φαλένα της πατρινής ομάδας, ενισχύοντας τις προσπάθειές της, για τη σεζόν 2023-24.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την επιστροφή του νεαρού γκαρντ, Νάσου Μπαζίνα, ο οποίος θα ενταχθεί εκ νέου στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και θα ενισχύσει τις προσπάθειές της, για τη σεζόν 2023-24.

Ο Νάσος Μπαζίνας είναι γεννημένος το 2003, έχει ύψος 1,88 και αγωνίζεται ως point guard. Πρόκειται για έναν ακόμα αθλητή που ανδρώθηκε στον Προμηθέα Πάτρας, παίρνοντας το βάπτισμα του πυρός στην ανδρική ομάδα, σε ηλικία μόλις 15 ετών, αγωνιζόμενος σε Ελλάδα και Ευρώπη. Παράλληλα, ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στο πρώτο χρυσό μετάλλιο της ομάδας Παίδων του «ΝΟΥΣ» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2019, ενώ συμμετείχε όλα αυτά τα χρόνια στις εθνικές ομάδες Παίδων, Εφήβων και Νέων Ανδρών. Μάλιστα, ήταν εκ των βασικών «γραναζιών» στο Eurobasket U20 με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο. Την περασμένη σεζόν, ο Μπαζίνας αγωνίστηκε ως δανεικός στο Αγρίνιο, στο πρωτάθλημα της Elite League παίρνοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής και πολύτιμες εμπειρίες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…