Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Ο ΠΑΟΚ έκλεψε το ματς στο τέλος”

“Ο ΠΑΟΚ έκλεψε το ματς στο τέλος”

Kostas

Kostas Mexas

Ο Απόλλων Πάτρας άγγιξε την νίκη μέσα στην Πυλαία, αλλά ο ΠΑΟΚ ευστόχησε στο τελευταίο σουτ, αφήνοντας την ομάδα του Κώστα Μέξα με “άδεια χέρια”. Ο Έλληνας τεχνικός, δήλωσε πως οι “μελανόλευκοι” ήρθαν για να κλέψουν το ματς, αλλά στο τέλος το έκλεψε ο αντίπαλος.

Αναλυτικά:

“Hρθαμε να κλέψουμε το ματς από τον ΠΑΟΚ, στο τέλος μας το έκλεψε εκείνος. Δεν υποτιμώ τη νίκη του, λέω απλά πώς πήρε το παιχνίδι. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στην επίθεση. Ο ΠΑΟΚ βρήκε λύσεις με επιθετικά ριμπάουντ, γιατί στην άμυνα χάσαμε το μυαλό μας. Χάσαμε κάποια ανοιχτά σουτ και δεν καθαρίσαμε το παιχνίδι. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε. Είμαστε ικανοποιημένοι από τα παιδιά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.”, δήλωσε αρχικά στην κάμερα της NOVA, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε στην συνέντευξη τύπου:

Καταρχήν νομίζω πως είδαμε ένα καλό παιχνίδι με αρκετά καλό ρυθμό. Έγιναν καλές επιθέσεις, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που ήμασταν πολύ καλοί στην επίθεση. Με καλύτερη άμυνα και συγκέντρωση πιάσαμε τα στάνταρ μας στο 20 ημίχρονο. Είμαστε ευχαριστημένοι με εξαίρεση εκείνο το τρίλεπτο, που ο ΠΑΟΚ ανέκαμψε. Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα , γύρισαν το παιχνίδι αλλά στο τέλος που το παιχνίδι θα κρινόταν στο σουτ δεν το βάλαμε. Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι και να επικεντρωθούμε στη συνέχεια και στο επόμενο εντός. Θα επιδιώξουμε τη βελτίωση της ομάδας. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ”

Για το νεκρό διάστημα των Πατρινών: “Στο τέλος της 3ης περιόδου είχαμε την μπάλα. Είμαστε 10 πόντους πάνω. Αφήνουμε χρόνο αντί να εκδηλώσουμε επίθεση στο τέλος και δεχόμαστε καλάθι από τον Χρυσικόπουλο. Έτσι ξεκίνησε και η 4η περίοδος. Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτοπεποίθηση κι ήταν λάθος μου που εκνευρίστηκα. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με 3 ψηλούς και δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Έτσι πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Ο Χίκι έβαλε 2 σουτ και ανακάμψαμε. Στο τέλος η εικόνα του αγώνα έδειχνε παραπάνω Απόλλωνα. Δεν βάλαμε μεγάλα σουτ δεν βγάλαμε την κρίσιμη άμυνα και χάσαμε”.

Για την εμφάνιση του Χίκι, που ήταν ασταμάτητος στο Παλατάκι: “Τον Χίκι τον μαθαίνουμε και μας μαθαίνει ακόμη. Έχει έφεση στο σκοράρισμα κι ήταν και θέμα ημέρας. Μέρα με τη μέρα προσαρμόζεται και ξέρει τι ζητάει η ομάδα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι”

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…