Κεντρική ΓΣΛ Φάρος “Λάθη και κάποια σφυριγματάκια μας έβγαλαν εκτός ρυθμού”

“Λάθη και κάποια σφυριγματάκια μας έβγαλαν εκτός ρυθμού”

skourtopoulos 1

Ο Γ.Σ.Λ. Φάρος προσπάθησε να… αγχώσει τον Άρη, έκανε σημαντική προσπάθεια αλλά έφυγε με ήττα από το Παλέ. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δήλωσε:

“Ηταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ήρθαμε να παίξουμε με μια σημαντική απουσία τον Κέβιν Ουέρ που έφυγε με ειδική άδεια στην Αμερική για πολύ προσωπικό λόγο. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια αλλά κάποια λάθη και κάποια σφυριγματάκια μας έβγαλαν εκτός ρυθμού. Είμαστε μια νέα ομάδα και αυτό θέλει πίστωση χρόνου για να ερχόμαστε να διεκδικούμε παιχνίδια με αντιπάλους όπως Άρης.

Να πω συγχαρητήρια στον Άρη και στον Παναγιώτη Γιαννάκη που έχει μια δύσκολη σεζόν με τα παιχνίδια και του Champions League. Εγώ αυτό που θέλω εν όψει της συνέχειας είναι ο σεβασμός που πρέπει να υπάρχει σε κάποιους παίκτες μας πρωταγωνιστες για εμάς. Eπίσης σήμερα oι 9 ασίστ δεν είναι κάτι που απεικονίζει την αλήθεια. Μας έφυγαν κάποιες μπάλες και δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε κάποιες φάσεις”.

Για την Εθνική τόνισε: “Είμαι αισιόδοξος. Δεν είναι θέμα δικό μου το γεγονός πως δεν έχουμε τους παίκτες που αγωνίζονται στη Euroleague. Eχω καλέσει 24 παίκτες που θεωρούν θα μας βοηθήσουν πολύ και παιδιά όπως ο Αθηναίου και ο Βασιλόπουλος που αγωνίζονται στον Άρη. Εχουμε ένα δύσκολο ματς μπροστά μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Παπαμακάριου

Ο Μανώλης Παπαμακάριος αποφάσισε ύστερα από μία μεγάλη καριέρα να αποσυρθεί από την ενεργό…