Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Ασυλία Φιλαθλητικού

Ασυλία Φιλαθλητικού

epeisodia holargos filathlitikos

epeisodia-holargos-filathlitikos

Έχουν περάσει -και το αφήσαμε εσκεμμένα- άλλες τέσσερις ημέρες από τότε που ο Φιλαθλητικός εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του κ. Ζακεστίδη. Δικαίωμα κάθε συλλόγου να θεωρεί πως ένας διαιτητής τον αδίκησε και δυο φορές δικαίωμά του να στρέφεται εναντίον του. Οι λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν δεν οδηγούν σε… φίλους του αθλητισμού, αλλά κι αυτό προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι επαλειμμένες κακές διαιτησίες του κ. Ζακεστίδη δεν οφείλονται σε ανθρώπινα λάθη, αλλά σε μία απίστευτη εμπάθεια” αναφέρεται μεταξύ άλλων. Ήτοι, αφού δεν είναι ανθρώπινα τα λάθη είναι εσκεμμένα!

Μάλλον πρέπει να έχει και προβλήματα στην ακοή” αναφέρεται κάπου αλλού και παρακάτω “ίσως και να έχει πρόβλημα όρασης“. Πιο ευθεία επίθεση ΔΕΝ γίνεται. Κι ο Φιλαθλητικός καλά έκανε, αφού έχει ασυλία.

Η ΟΔΚΕ δεν αντέδρασε να υπερασπιστεί μέλος της που δέχεται όχι απλά κριτική, αλλά ύβρεις και εκφράσεις, που οδηγούν απευθείας στον Αθλητικό Δικαστή. Η ΚΕΔ/ΕΟΚ έχει άποψη; Η ΕΟΚ θα πάρει θέση; Εκτός κι αν έχει δίκιο σ’ αυτά που λέει ο Φιλαθλητικός, αλλά και πάλι είναι… βαριά.

Όπως και να ‘χει περιμένουμε να δούμε αν όντως ο Φιλαθλητικός έχει… ασυλία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ξέφραγο αμπέλι η διαιτησία

Η ελληνική διαιτησία βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο από καταβολής της. Το να υπάρχουν κακ…