Κεντρική Ασίστ Διαγωνισμοί HERO (ξανά) ο Μαυροειδής

HERO (ξανά) ο Μαυροειδής

pop-c9-alcatel

Τα σπάει ο… γιατρός. Ήταν (σύμφωνα με τη δική σας άποψη) ο HERO της έκτης αγωνιστικής (πατήστε εδώ), ήταν και της 7ης, έτσι όπως εσείς αποφασίσατε. Δεύτερος αναδείχθηκε ο Ίνγκλις της ΑΕΚ, ακολούθησαν οι Τζέιμς (Κολοσσός), Κάουνσιλ (Ρέθυμνο), Κορόλεφ (Πανιώνιος).

Βεβαίως, χάσαμε επεισόδια, κάτι για το οποίο σας ζητάμε συγνώμη, αλλά μας έχουν μπλοκάρει οι αλλαγές που γίνονται στο facebook, εκεί όπου θα έχετε παρατηρήσει ότι η εικόνα μας (χωρίς δική μας ευθύνη) είναι λιγότερο όμορφη απ’ ό,τι έχετε συνηθίσει. Παλεύει ο καημένος ο Δημήτρης Ρακόπουλος, αλλά δεν φτάνει.

Περιμένοντας να φτιάξει η εικόνα χάσαμε τις μέρες, δεν χάσαμε όμως το παραμικρό από τη δραστηριότητά μας. Και ο HERO αναδείχθηκε και οι δύο νικητές του Νοεμβρίου. Ο Γιώργος Τζήκας κερδίζει ένα κινητό τηλέφωνο POP S3 και ο Θοδωρής Κιτσινάμας ένα tablet PIXI 8 προσφορά της ALCATEL ONETOUCH!

Αυτά για τον Νοέμβρη και πάμε (τόσο πίσω μείναμε…) στην ανάδειξη του “Hero” της 8ης αγωνιστικής. Ήδη είναι στον αέρα και την Κυριακή ολοκληρώνεται ο πρώτος διαγωνισμός του Δεκεμβρίου. Υποψήφιοι (αν κι ήδη έχετε ψηφίσει αρκετοί) είναι οι: Βαγγέλης Μάντζαρης (Ολυμπιακός) , Λουκ Χάνκοκ (Πανιώνιος), Καρλ Ίνγκλις (ΑΕΚ), Μουχάμεντ Φαγιέ (Ρέθυμνο), Τζούλιαν Βον (ΠΑΟΚ).

Αυτή τη φορά η ALCATEL ONETOUCH προσφέρει το ανεπανάληπτο POP C9. Ένα καταπληκτικό κινητό, ένα μοναδικό δώρο, που θα κληρώσουμε λίγο πριν τα Χριστούγεννα, προκειμένου να ικανοποιήσουμε άλλους ΔΥΟ από τους χιλιάδες (και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό) φίλους, που μετέχουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στις κληρώσεις μας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Διαγωνισμοί

Δειτε επισης

Δύο νέα ύποπτα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον στην Αθήνα, ταξιδιώτες από Νότια Αφρική

Εξετάζονται τουλάχιστον άλλα δυο ύποπτα κρούσματα στη χώρα μας για τη μετάλλαξη Όμικρον σύ…