Κεντρική Ασίστ Περαστικός Μετατροπές αυτοκινήτων

Μετατροπές αυτοκινήτων

car autogas

car-autogas

Όταν είσαι “Περαστικός” ακούς διάφορα, άλλα ενδιαφέροντα, άλλα λιγότερο ενδιαφέροντα, άλλα ευτράπελα, άλλα σοβαρά. Ακούς τα πάντα, ανάλογα πόσο… γυρίζεις, πόσο… περνάς από τα μπασκετικά στέκια. Κι εγώ, ως γνήσιος “Περαστικός” έχω ακούσει τα πάντα. Ή, μάλλον, νόμιζα ότι είχα ακούσει τα πάντα.

Αυτό που έμαθα πρόσφατα είναι αλήθεια πως ξεπέρασε τη φαντασία μου. Παίκτης μεταγράφηκε από μια ομάδα που υποβιβάστηκε σε ομάδα της Α1. Ομάδα, η οποία απέχει αρκετά από το… κέντρο της πόλης. Για να πας, είναι αλήθεια, χρειάζεται να κάνεις μια κάποια διαδρομή.

Αυτό εκμεταλλεύονται (με την καλή έννοια) οι παίκτες και πάντα ζητούν κάτι παραπάνω. “Για τη βενζίνη μας“, είναι η κλασική ατάκα, την οποία φαίνεται πως οι παράγοντες της ομάδας βαρέθηκαν να ακούν. Βρήκαν τη λύση και λύση… που δεν φαντάζεστε.

Αντί να πληρώνουν κάποια χρήματα παραπάνω, ώστε να καλυφθεί το έξοδο της βενζίνης, έκοψαν τη βενζίνη!!! Πλέον, στα συμβόλαια που κάνουν, εκτός από τα χρήματα (τα νέτα, χωρίς την αύξηση, ένεκα της χιλιομετρικής διαφοράς) περιλαμβάνεται και η μετατροπή του αυτοκινήτου, προκειμένου αντί για βενζίνη να καίει υγραέριο!

Ναι, όπως το διαβάσατε. Μαζί με το συμβόλαιο και μια μετατροπή αυτοκινήτου, την οποία κρατά ο παίκτης (τη μετατροπή) κι αφότου φύγει από την ομάδα. Το κακό είναι πως και να… περάσω από τα μέρη της ομάδας, δεν βλέπω να τους πείθω να μετατρέψουν και το δικό μου σαραβαλάκι, όμως ένα έχω να πω: Μαγκιά τους.

Πέρα από την πλάκα, οι έξυπνοι άνθρωποι κάνουν οικονομία με τρόπους που δεν θίγεται κανείς, που βγαίνουν όλοι κερδισμένοι. Γι’ αυτό και θα είναι πολλά χρόνια στην Α1, αφού τη γλύτωσαν φέτος (το τελευταίο δεν έπρεπε να το γράψω. “Καρφώθηκα“)…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

«Σταύρωσαν» τον μπασκετικό

Αυτόν τον μπασκετικό τον… ψήφισαν οι «φίλοι» του. Μπορεί να έχουν ξεκινήσει Ευρωλίγκα και …