Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ FunBasket στην Ελευσίνα

FunBasket στην Ελευσίνα

fun basket

Στην Ελευσίνα το FunBasket.

Ένα διαφορετικό FunBasket πραγματοποιήθηκε στην Ελευσίνα, η οποία είναι η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2023. Στο παρκέ βρέθηκαν αυτή τη φορά και παιδιά από νηπιαγωγεία της περιοχής.

Συνολικά 130 παιδιά από τρία νηπιαγωγεία (6ο Ελευσίνας, 10ο Ελευσίνας, “Βιολέτα”) και οι αντιδράσεις τους ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για όσους βρέθηκαν στο γήπεδο. Τα περισσότερα εντυπωσιάστηκαν μπαίνοντας στο ΚΓ “Τάκης Βογιατζής”, καθώς δεν είχαν ξαναδεί γήπεδο μπάσκετ από κοντά και στη συνέχεια με το ίδιο το παιχνίδι.

Χρησιμοποιήθηκαν πιο ελαφριές μπάλες και χαμηλές μπασκέτες και η χαρά τους όταν έβαζαν το πρώτο καλάθι ήταν μια εικόνα που συνόδευσε για αρκετές ώρες μετά όσους είδαν τα πρόσωπά τους. Τα δικά τους… καλάθια έβαλαν και οι νηπιαγωγοί που συνόδευσαν τα παιδιά και έγιναν ένα μαζί τους στο παιχνίδι.

Οι γονείς γέμισαν τις εξέδρες και εντυπωσιάστηκαν βλέποντας την ανταπόκριση που είχαν τα παιδιά, αλλά και το γεγονός ότι όντως μπορούν από τόσο μικρή ηλικία να ασχοληθούν με το μπάσκετ, μέσα από ειδικά φτιαγμένες ασκήσεις και με την κατάλληλη καθοδήγηση. Είναι σίγουρο ότι η εκδήλωση αυτή “κέρδισε” μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν στην Ελευσίνα για το FunBasket!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

«Δώσε Πάσα», ή αλλιώς να ‘χαμε να λέγαμε

Από το «Δώσε Πάσα» στο δώσε καμιά πάσα ρε!… Ήταν ο Βαγγέλης Λιόλιος εκείνος που με σ…