Κεντρική Ασίστ Περαστικός Όλη η αλήθεια για τον Αγραβάνη

Όλη η αλήθεια για τον Αγραβάνη

Ιτούδης, με Αγραβάνη και Ρογκαβόπουλο

Ο «Περαστικός» έχει το παρασκήνιο της αποχώρησης Αγραβάνη.

Από επίσημα χείλη πληροφορηθήκαμε την απόφαση του Δημήτρη Αγραβάνη να αποχωρήσει από την Εθνική. «Προσωπικοί λόγοι» είπε η ΕΟΚ, με τον κόουτς Ιτούδη τα έβαλε ο παίκτης. Ποια είναι η αλήθεια; Γι’ αυτό είμαι εδώ, για να σας την πω. Αυτό κάνω τόσα χρόνια.

Άδεια η Αθήνα, αλλά οι λίγοι που έχουμε απομείνει, πηγαίνουμε σε συγκεκριμένα μπασκετικά στέκια. Όσα είναι ανοιχτά. Κι επειδή πλέον δεν έχει πολύ κόσμο, μιλούν με μεγαλύτερη ευκολία, καθώς ενδέχεται να τους ακούσουν λιγότεροι. Μια παρέα, λοιπόν, κοντά στο ΟΑΚΑ, έπινε το καφεδάκι της. Μπασκετικοί άπαντες, μιλούσαν για τον Αγραβάνη, δίχως να αντιληφθούν ότι ήμουν εκεί.

«Περαστικός» είμαι, δεν με γνωρίζουν και το εκμεταλλεύομαι. Για εσάς, ατιμούτσικα, επειδή σας αγαπάω. Τι έμαθα; Ότι υπήρξε επεισόδιο (λεκτικό) στ’ αποδυτήρια, ανάμεσα στον Αγραβάνη και τον Ρογκαβόπουλο. Τα ψιλοείπαν μεταξύ τους, με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να ξεκινά τον καβγά.

Κρατάει χρόνια η κολόνια

Η συνέχεια είναι λίγο πολύ αναμενόμενη. Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν θέλησε το επεισόδιο να γίνει αφορμή, για να απομακρυνθεί ένας παίκτης. Προστάτευσε -ως όφειλε- τον Αγραβάνη, αλλά στο επόμενο ματς τον άφησε εκτός 12άδας, για να του στείλει και το μήνυμα. Χειρίστηκε έξυπνα την υπόθεση.

Ο διεθνής θεώρησε εαυτόν θιγόμενο κι έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει. Αυτό είναι το στόρι, αλλά έχει και συνέχεια. Γιατί εγώ μπορεί να είμαι «Περαστικός», αλλά έχω μνήμη ελέφαντα.

Πριν από έναν χρόνο, στις 12 Μαρτίου 2022, ήταν σε εξέλιξη η προπόνηση του Προμηθέα. Προπονητής τότε, ο Ηλίας Ζούρος. Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος διαμαρτυρήθηκε για το σκληρό παιχνίδι του Αγραβάνη. Ο τελευταίος δεν πτοήθηκε κι ο «Ρόγκα» γύρισε κι είπε «ως εδώ, φεύγω από την προπόνηση».

Οι κακές γλώσσες λένε ότι το επεισόδιο συνεχίστηκε με τον Αγραβάνη να τον ακολουθεί και να έρχονται στα χέρια. Δεν ήμουν εκεί, δεν το γνωρίζω, αλλά έχει καταγραφεί.

Φαίνεται, λοιπόν, πως οι δυο τους δεν… ταιριάζουν, με τον Αγραβάνη να είναι αυτός που ξεκινά τον καβγά και στις δύο περιπτώσεις. Μπορεί, ρε παιδί μου, να μην του αρέσει το αποσμητικό που χρησιμοποιεί ο Ρογκαβόπουλος.
Όπως και να ‘χει, αυτή είναι η ιστορία κι ο λόγος απομάκρυνσης του Αγραβάνη από την Εθνική.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …