Κεντρική Elite League Αποκλειστικό: Στο «τιμόνι» του ΑΟ Αγρινίου ο Δημήτρης Παπαδόπουλος

Αποκλειστικό: Στο «τιμόνι» του ΑΟ Αγρινίου ο Δημήτρης Παπαδόπουλος

dimitris papadopoulos

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ebasket.gr ο ΑΟ Αγρινίου ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο προπονητή Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Η ομάδα του Αγρινίου πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε τη λύση  συνεργασίας της ,  με τον προπονητή Γιάννη Διαμαντάκο.

Ο Γιάννης Διαμαντάκος καθόταν στον πάγκο της ομάδας την τελευταία δεκαετία, οδήγησε την ομάδα στην άνοδο από την Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ στη Γ΄ Εθνική και στις επόμενες δύο σεζόν στον πάγκο του Α.Ο.Α. έφερε ανόδους σε Β΄ Εθνική και Α2 Εθνική Κατηγορία.

Ο ΑΟ Αγρινίου έπειτα από την λήξη συνεργασίας της με τον Διαμαντάκο, κινήθηκε με γοργούς ρυθμούς  βρίσκοντας τον νέο της τεχνικό.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος από αύριο κιόλας πιάνει το «τιμόνι»  της ομάδας. Το μόνο που απομένει πλέον είναι οι τυπικές διαδικασίες.

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο:

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος το 2000 εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, εκεί όπου παρέμεινε μέχρι το 2007. Παράλληλα αποτέλεσε συνεργάτη του Παναγιώτη Γιαννάκη στην Εθνική ομάδα μπάσκετ και ήταν παρών στο χρυσό μετάλλιο του Ευρωμπάσκετ το 2005 και στο ασημένιο στο Παγκόσμιο την επόμενη χρονιά.

Επιπρόσθετα, έχει περάσει από τους πάγκους του Παγκρατίου, του Απόλλωνα Πάτρας, της Μεντ και του Κορωπίου, ενώ στο εξωτερικό έχει εργαστεί στις Ετουάλ Σάελ (Τυνησία) και Τρέπσα (Κόσοβο).

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Μακάμπι: Ανακοίνωση για την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο

Παρουσία φιλάθλων της θα υποδεχθεί η Μακάμπι τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι. Με τουλάχιστον…