Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για Ιγκοκέα

ΠΑΟΚ: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για Ιγκοκέα

ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δίνει το τελευταίο του παιχνίδι για τους ομίλους του Basketball Champions League. Ο Δικέφαλος του Βορρά αντιμετωπίσει την Ιγκοκέα στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Ο ΠΑΟΚ έχει προκριθεί ήδη, αλλά ανάλογα με το αποτέλεσμα θα πέσει είτε πάνω στην Οστάνδη, είτε πάνω στο Στρασβούργο. Η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ mateco – Igokea, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:30 για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι…

0210 tickets

Τρόποι διάθεσης…

OnLine από τη διεύθυνση… https://www.ticketmaster.gr/paokbc-ww/showProductList.html

Με τηλεφωνική κράτηση στον αριθμό 2111981535

Από το PAOK Sports Arena…

Δευτέρα (27/12) 12:00-18:00

Τρίτη (28/12) 10:00-18:00

Τετάρτη (29/12) 10:00- έως την ώρα έναρξης του αγώνα

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας, το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και το ΑΜΚΑ.

Σημαντικές διευκρινίσεις

– Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 και τα πακέτα εισιτηρίων που είχαν κυκλοφορήσει για τους αγώνες του ΠΑΟΚ mateco με Άρη και Igokea.

– Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ή απλών εισιτηρίων θα πρέπει να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης, μαζί με το έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο ή άδεια παραμονής).

– Οι ανήλικοι δώδεκα (12) ετών και άνω θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως έντεκα (11) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

– Τα παιδιά ηλικίας ως 12 ετών (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2009) έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο χωρίς να καταλαμβάνουν θέση, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο στα 5€ για τα παιδιά έως 15 ετών (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2006). Το παιδικό εισιτήριο ισχύει για όλα τα διαζώματα εκτός των VIP. Απαραίτητες προϋποθέσεις, οι συνοδοί των παιδιών να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα πιστοποιητικά που θα αποδεικνύουν την ηλικία του παιδιού και το αντίστοιχο αρνητικό διαγνωστικό τεστ Self Test/PCR/Rapid Test.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ

– Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας των φιλάθλων στο γήπεδο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • paok

    ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

    Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…