Κεντρική Basket League Άρης – Λαύριο 81-70

Άρης – Λαύριο 81-70

aris 1

Την τρίτη του νίκη στην φετινή basket league πήρε ο Άρης επικρατώντας με σκορ 81-70 επί του Λαυρίο στο “Nick Galis Hall”. Οι “Κίτρινοι” είχαν τον πρώτο λόγο σε όλη την διάρκεια του αγώνα φτάνοντας την διαφορά μέχρι και τους 21 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να επιστρέψουν στο φινάλε χωρίς επιτυχία.

Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στο ξεκίνημα του με χαμηλό ρυθμό και καμία από της δύο ομάδες να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ το οποίο ήταν ισόπαλο 9-9 στο πεντάλεπτο. Ο Μποχωρίδης με πέντε συνεχόμενους πόντους έδωσε στους «κίτρινους» προβάδισμα 5 πόντων (14-9). Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν με τους Μουράτο και Ντεκόζι ισοφαρίζοντας, ενώ το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε τους γηπεδούχους με προβάδισμα 3 πόντων (21-18) χάρη σε τρίποντο του Μπράουν.

Οι παίκτες του Λαυρίου έμειναν κοντά στο σκορ στην αρχή της δεύτερης περιόδου και πέρασαν μπροστά με τρίποντο του Λεγκίκα στο 12’ (23-25). Οι γηπεδούχοι πέρασαν εκ νέου μπροστά στο σκορ με τον Φλιώνη να ευστοχεί πίσω από τα 6,75, με τον Χρήστο Σερέλη να καλεί τάιμ άουτ. Ο Άρης διατήρησε το προβάδισμα του και το αύξησε στο φινάλε του ημιχρόνου με τον Μποχωρίδη να πετυχαίνει τρίποντο διαμορφώνοντας το 36-31.

Οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι στην επανάληψη και πήραν γρήγορα διψήφια διαφορά με ένα μικρό σερί 5-0 (41-31). Ο Άρης ήταν πολύ καλύτερος σε άμυνα και επίθεση και σταδιακά μεγάλωσε την διαφορά για να φτάσει στο +20 (60-40) με καλάθι του Μόρις 1’32’’ πριν το φινάλε του δεκαλέπτου, το οποίο έληξε στο 62-43.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι στην τέταρτη περίοδο και κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά σε μονοψήφια επίπεδα με τρίποντο του Άλμαν 4’06’’ πριν το φινάλε (70-62). Οι παίκτες του Σάββα Καμπερίδη αντέδρασαν και βρήκαν σκορ στην επίθεση για να φτάσουν τελικά στην νίκη με το 81-70.

Τα δεκάλεπτα: 21-18, 36-31, 62-43, 81-70

aris1

lavrio

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
  • Καρδίτσα - ΑΕΚ

    Καρδίτσα – ΑΕΚ 81-79

    Φινάλε με χαμόγελο για την Καρδίτσα Ντέρμπι ως το τέλος στην Καρδίτσα, με την ομάδα του Νί…
  • castaneda blondin

    Απόλλων Πάτρας – Λαύριο 66-104

    Αποχαιρέτησε την Α1 με βαριά ήττα ο Απόλλωνας. Το Λαύριο επικράτησε με 104-66 του Απόλλωνα…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Basket League: Αυλαία στα play out

    Ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαρούσι για τη Stoiximan Basket League Η τελευταία αγωνιστική …
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής… από συνήθεια

Το τρίτο σερί πρωτάθλημα κατέκτησε ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός λοιπόν κατέκτησε το πρωτάθλη…