Κεντρική Ελλάδα Μίχος για εκλογές ΕΟΚ: «Το μπάσκετ στους ανθρώπους του»

Μίχος για εκλογές ΕΟΚ: «Το μπάσκετ στους ανθρώπους του»

Εχθές, ήταν μια πολύ μεγάλη μέρα για το ελληνικό μπάσκετ, με τον τεράστιο Νίκο Γκάλη να αποδέχεται την πρόταση του Παναγιώτη Φασούλα για να λάβει την θέση του επίτιμου Προέδρου της ομοσπονδίας σε περίπτωση εκλογής του. Μια κίνηση που ενώνει την χρυσή γενιά του μπάσκετ της χώρας μας (Γκάλης, Φασούλας, Χριστοδούλου), κάτι που η συντριπτική πλειοψηφία επιθυμούσε χρόνια τώρα.

Ανάμεσα σε αυτούς συγκαταλέγεται και ο πολύπειρος πάουερ – φόργουορντ σέντερ και μέλος του ΠΣΑΚ, ρέκορντμαν συμμετοχών στο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, με 8 ανόδους στην Β’ στην καριέρα του, Βασίλης Μίχος, ο οποίος βέβαια εδώ και καιρό έχει εκφράσει την στήριξη του στον Παναγιώτη Φασούλα και τον συνδυασμό «Πρώτα το μπάσκετ» μέσα από το ebasket, και με ανάρτηση του στα social media σχολίασε το ιστορικό “ναι” του “γκάνγκστερ”, τονίζοντας ότι αύρα το όνομα και η εικόνα του Νίκου θα δώσει μια τεράστια ώθηση στην ανάπτυξη και στην αναγέννηση του ελληνικού μπάσκετ, το οποίο πλέον θα ανήκει στους ανθρώπους του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Το μπάσκετ στους ανθρώπους του .

Όλα τα σωματεία στις ηλεκτρονικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 12 Σεπτεμβρίου θα ψηφίσουν τον συνδυασμό του Παναγιώτη Φασούλα πρώτα το μπάσκετ. Μια dream team γεμάτη μεγάλες προσωπικότητες του παγκόσμιου μπάσκετ.

Όλο αυτό το διάστημα μιλάνε μόνο για μπάσκετ με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα άμεσα υλοποιήσιμο την επόμενη μέρα. Δεν τάξανε ποτέ και τίποτα σε κανέναν έχοντας γυρίσει όλη την Ελλάδα μιλώντας με όλα τα σωματεία. Αυτή θα είναι η ομοσπονδία τις επόμενης μέρας αυτοί είναι οι πραγματικοί τεχνοκράτες του αθλήματος που το ξέρουν άριστα και το αγαπούν παθολογικά φέρνοντας την εξωστρέφεια, την διαφάνεια και την αξιοκρατία σε όλα τα επίπεδα.

Είναι οι μόνοι που μπορούν να φέρουν ξανά τα παιδιά στο μπάσκετ και το ενδιαφέρον του κόσμου να μεγαλώσει και να έρθει ξανά στα γήπεδα . Έχοντας από εχθές τον τεράστιο και ανεπανάληπτο Νίκο Γκάλη στο πλευρό τους. Η αύρα το όνομα και η εικόνα του Νίκου θα δώσει μια τεράστια ώθηση στην ανάπτυξη και στην αναγέννηση του ελληνικού μπάσκετ. Αυτό το μπάσκετ θέλουμε και αυτό θα έχουμε.»

1

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Σφαιρόπουλος: «Παρά τις απουσίες μας, ελάτε να μας στηρίξετε»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός, Γιάννης Σφαιρόπο…