Κεντρική NBA Σε περίοπτη θέση του top-10 ο Γιάννης, κορυφή για τον ΛεΜπρόν! (vid)
NBA

Σε περίοπτη θέση του top-10 ο Γιάννης, κορυφή για τον ΛεΜπρόν! (vid)

giannis bucks

Οι καθημερινές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα κι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει μια από αυτές, η οποία δεν είναι άλλη από τις μόνιμες εισόδους στο top-10. Ακόμα και στις βραδιές που ο Έλληνας σούπερ-σταρ δεν ξεπερνάει τον πανύψηλο πήχη των δυνατοτήτων του, κατορθώνει να προσφέρει άπλετο θέαμα, κάτι που φρόντισε να κάνει και στο παιχνίδι των Μπακς εναντίον των Λέικερς.

Συγκεκριμένα, ο Αντετοκούνμπο φιγουράρει στο νο.5, ορμώντας πάνω στον Μάικ Μιουσκάλα και καρφώνοντας στο πρόσωπό του με το αριστερό χέρι, κερδίζοντας και το φάουλ. Αξίζει να προσέξει κανείς πόσο γρήγορα απογειώνεται ο Γιάννης από το έδαφος μετά το εκτεταμένο, δεύτερο βήμα του, αποδεικνύοντας ότι είναι ένα πραγματικό “τανκ” όταν αποφασίσει να εισβάλλει στο καλάθι.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, όμως, ήταν αυτός που κατέκτησε την κορυφή της λίστας, με τον “Βασιλιά” να πετυχαίνει ένα ανάποδο φόλοου κάρφωμα, αν κι η θεαματικότητα της φάσης δεν είναι πολύ υψηλού επιπέδου, ώστε να βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες παρουσίες της λίστας, ο Ζακ ΛαΒίν μπαίνει στο “ασανσέρ” και φθάνει στα “ουράνια”, ο Μπράντον Ίνγκραμ αδειάζει τον Μίροτιτς και καρφώνει ανάποδα ενώ ο Καουάι Λέοναρντ πετάει “νοκ-άουτ” τους Μπλέιζερς στην εκπνοή! Επίσης, ο Ντέβιν Μπούκερ καρφώνει στο πρόσωπο του Άντονι Ντέιβις ενώ ο Τρέι Γιανγκ πετυχαίνει ένα σπουδαίο, clutch τρίποντο εν μέσω του απίστευτου ματς των 4 παρατάσεων ανάμεσα σε Σικάγο και Ατλάντα.

Το top-10 της ημέρας (1/3)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αφεντικό στο Λος Άντζελες οι Μάβερικς

Προβάδισμα με 3-2 για τους Μάβερικς και τον Ντόνσιτς. Με μια εμφατική εμφάνιση οι Ντάλας Μ…