Κεντρική NBA Αντετοκούνμπο vs ΛεΜπρόν: Η “μάχη” των απόλυτων σούπερ-σταρ! (vids)

Αντετοκούνμπο vs ΛεΜπρόν: Η “μάχη” των απόλυτων σούπερ-σταρ! (vids)

giannis lebron

Οι Μιλγουόκι Μπακς κι οι Λος Άντζελες Λέικερς διασταύρωσαν τα “ξίφη” τους για πρώτη φορά φέτος, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να τίθεται ξανά αντιμέτωπος με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Οι δύο τεράστιοι σταρ του παγκοσμίου μπάσκετ προσέφεραν στο κοινό εξαιρετικά duels μέχρι πέρσι, όταν αμφότεροι βρίσκονταν στην Ανατολή και φρόντισαν αν μην απογοητεύσουν το κοινό τους ούτε αυτή τη φορά.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας σούπερ-σταρ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 16 πόντους, 15 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 3 τάπες σε 33 λεπτά συμμετοχής, όντας καλά κλεισμένος από την άμυνα των Λέικερς αλλά συνεισφέροντας σε αρκετούς τομείς. Ο Γιάννης έμεινε μακριά από τους μέσους όρους σκοραρίσματός του αλλά κυριάρχησε στους αιθέρες, “έσπαγε” την μπάλα κατάλληλα στους συμπαίκτες του ενώ είχε, φυσικά, και τις στιγμές του στην επίθεση χάρη στα κλασικά του drives.

Τα highlights του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Από την άλλη, ο ΛεΜπρόν νίκησε στην προσωπική “μονομαχία”, τελειώνοντας το παιχνίδι με 31 πόντους (10/19 σουτ, 8/10 σουτ), 7 ριμπάουντ και 10 ασίστ σε 39 λεπτά συμμετοχής. Ο “Βασιλιάς” έκανε κάθε πιθανή δουλειά επάνω στο παρκέ αλλά “βυθίστηκε” μαζί με την υπόλοιπη ομάδα των Λέικερς στα τελευταία λεπτά του αγώνα, επιτρέποντας στους Μιλγουόκι Μπακς να φύγουν αλώβητοι από το εξωτικό L.A.

Τα highlights του ΛεΜπρόν

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…