Κεντρική NBA Οι Μπακς του Γιάννη “άλωσαν” το Λος Άντζελες του ΛεΜπρόν! (vids)

Οι Μπακς του Γιάννη “άλωσαν” το Λος Άντζελες του ΛεΜπρόν! (vids)

giannis antetokounmpo

Χάρη στην εξαιρετική απόδοσή τους εντός των τελευταίων λεπτών του αγώνα, οι Μιλγουόκι Μπακς “άλωσαν” την πόλη του Χόλιγουντ, επικρατώντας των Λος Άντζελες Λέικερς με 131-120! Τα “ελάφια” έτρεξαν ένα σερί 15-2 στο φινάλε κι “εξαφανίστηκαν” από το οπτικό πεδίο της ομάδας του ΛεΜπρόν Τζέιμς, επιτυγχάνοντας την 8η σερί νίκη τους, τη 10η συνεχόμενη εκτός έδρας αλλά και την 19η στα τελευταία 21 ματς, με το ρεκόρ τους να βελτιώνεται στο 48-14, το κορυφαίο της λίγκας!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φρόντισε να προσφέρει τη δική του συνδρομή στο ματς αυτό, με 16 πόντους, 15 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 3 τάπες σε 33 λεπτά συμμετοχής. Ο Έλληνας σούπερ-σταρ είχε 7/14 σουτ και 2/4 βολές, δίχως να πιάσει τα πανύψηλα στάνταρ απόδοσής του αλλά προσφέροντας με ουσιαστικό τρόπο στην επιτυχία του Μιλγουόκι.

Κορυφαίος παίκτης των νικητών ήταν ο Έρικ Μπλέντσο, με τον ταχυδυναμικό γκαρντ να ανανεώνει το συμβόλαιό του με τους Μπακς (4ετής διάρκεια, 70 εκατομμύρια δολάρια) και να αποδεικνύει πάνω στο παρκέ ότι η απόφαση αυτή ήταν σωστή: 31 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ έγραψε η στατιστική, με 12/24 σουτ και τεράστια συνδρομή στην 4η περίοδο, με τον Μπλέντσο να παίζει το πιο ώριμο κι ουσιαστικό μπάσκετ της καριέρας του.

Τα highlights του Μπλέντσο

Επίσης, ο Κρις Μίντλετον είχε 18 πόντους, 5 ριμπάουντ κι 6 ασίστ, ο Μάλκολμ Μπρόγκντον σταμάτησε στους 21 πόντους με πολύ ουσιαστική παρουσία στο τέλος ενώ οι Ιλιασόβα και Μίροτιτς έφεραν από 12 κι 11 πόντους αντίστοιχα από τον πάγκο, με τους Μπακς να έχουν 15/40 τρίποντα και να κερδίζουν τη “μάχη” των ριμπάουντ (51-40).

Από την άλλη, ο Μπράντον Ίνγκραμ είχε 31 πόντους, όσους κι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, με τον “Βασιλιά” να έχει ακόμη 7 ριμπάουντ και 10 ασίστ, κάνοντας τρομερά πράγματα μαζί με τον Ραζόν Ρόντο (20 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 4/12 τρίποντα!), καθώς έβαλαν μαζί 15 σερί πόντους στο πρώτο μισό της 4ης περιόδου! Στα τελευταία λεπτά, όμως, οι Λέικερς σκόραραν με το σταγονόμετρο κι υπέπεσαν σε κάμποσα λάθη, με αποτέλεσμα το ρεκόρ τους να πέσει στο 30-32 και με τα πλέι-οφ να απομακρύνονται κατά 3.5 νίκες.

Τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…