Κεντρική NBA Κάρφωσε μπροστά στα μάτια του πατέρα του ο “μικρός” ΛεΜπρόν! (vid)
NBA

Κάρφωσε μπροστά στα μάτια του πατέρα του ο “μικρός” ΛεΜπρόν! (vid)

lebron james bronny james

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς εκμεταλλεύτηκε το ρεπό του από τους Λος Άντζελες Λέικερς, προκειμένου να θαυμάσει από κοντά τα κατορθώματα του γιου του. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς Jr., ή αλλιώς “Bronny” όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά, είναι 14 χρόνων αλλά η δομή του σώματός του δεν παραπέμπει και πολύ σε έφηβο, με τα γονίδια να έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά!

Ο Bronny, λοιπόν, μετακόμισε μαζί με τον πατέρα του στο Λος Άντζελες αλλά οι κανονισμοί στην πολιτεία της Καλιφόρνια δεν του επιτρέπουν ακόμη να αγωνιστεί σε επίπεδο high school, καθώς είναι πρωτοετής. Αντιθέτως, ο Bronny θα περιοριστεί στο να δίνει αγώνες σε επίπεδο junior για φέτος, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Crossroads School και με τον περήφανο μπαμπά να φιγουράρει στην κερκίδα!

Το junior επίπεδο, όμως, δεν αγγίζει και πολύ τον Bronny, ο οποίος έδειξε τις διαθέσεις του από την προθέρμανση, καρφώνοντας με άνεση πολλαπλές φορές. Με το νο.23 στην πλάτη, κατόρθωσε να σκοράρει 27 πόντους και να οδηγήσει την ομάδα του σε μια εύκολη νίκη με 61-48, κατορθώνοντας και κάτι πρωτόγνωρο για εκείνον.

Συγκεκριμένα, ο Bronny πέτυχε το πρώτο του κάρφωμα κατά τη διάρκεια του αγώνα κι έχει ήδη κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται, σχετικά με τη μελλοντική εξέλιξή του. Τα προγνωστικά δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση όταν πρόκειται για ένα 14χρονο παιδί και μόνο ο χρόνος μπορεί να δείξει αν ο ΛεΜπρόν θα επιτύχει το μεγαλύτερο όνειρό του, δηλαδή να παίξει συμπαίκτης με τον γιο του στο NBA!

Δείτε τα highlights του γιου του ΛεΜπρόν, με τον μπαμπά στην κερκίδα (το κάρφωμα στο 2:33)

Πηγές: https://ftw.usatoday.com/2018/12/lebron-bronny-james-jr-son-first-in-game-dunk-video-crowd-crossroads-middle-school-debut-basketball

LeBron James Jr. Dominated In His Crossroads Debut With 27 Points

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Πιθανό να ντραφτάρουν τον Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς Η χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς …