Κεντρική NBA Πήραν “φωτιά” ταυτόχρονα Κάρι και Ντουράντ! (vids)

Πήραν “φωτιά” ταυτόχρονα Κάρι και Ντουράντ! (vids)

steph curry kevin durant

Όταν το κορυφαίο δίδυμο παικτών του πλανήτη βρίσκεται “in the zone”, η αντίπαλη άμυνα δεν μπορεί να έχει και πολλές ελπίδες, ώστε να γλυτώσει με τη νίκη. Μπορεί οι Μπρούκλιν Νετς να το πάλεψαν μέχρι το φινάλε και να μείωσαν τη διαφορά ακόμη και στο καλάθι αλλά η ανυπέρβλητη κλάση των Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ οδήγησε τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στο “διπλό” με 120-114.

Πιο αναλυτικά, οι δύο σούπερ-σταρ πέτυχαν μαζί 69 πόντους με 47.8% στα σουτ εντός πεδιάς και 16/18 βολές ενώ μάζεψαν 15 ριμπάουντ, μοίρασαν 9 ασίστ και υπέπεσαν συνολικά σε μόλις 5 λάθη!

Τα στατιστικά του Κάρι: 35 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 7/15 τρίποντα, 6/7 βολές σε 36 λεπτά συμμετοχής

Ο Κάρι μπήκε στο παρκέ με το μαχαίρι στα δόντια, έτοιμος να “πυροβολήσει” υπό κάθε συνθήκη. Με 16 πόντους στην 1η περίοδο και 24 ως τη λήξη του ημιχρόνου, ο “human torch” κατέρριψε το ρεκόρ περισσότερων σερί ματς με +5 τρίποντα, καθώς το έχει κατορθώσει αυτό στα 7 πρώτα παιχνίδια της σεζόν!

Στην επανάληψη ο Κάρι δεν “ζεμάταγε” και τόσο, προσπαθώντας, φυσικά, να βρει το ελεύθερο σουτ μέσα από τις κλασικές συνεργασίες των Γουόριορς. Όταν τα πράγματα στένεψαν, όμως, κατόρθωσε να ευστοχήσει στο πιο κρίσιμο σουτ και να “καθαρίσει” το ματς, κάνοντας το σκορ 115-108 με σχεδόν 1 λεπτό να απομένει.

Τα highlights του Κάρι

https://www.youtube.com/watch?v=tOJdpGuwh70

Τα στατιστικά του Ντουράντ: 34 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 11/20 σουτ, 10/11 βολές σε 39 λεπτά συμμετοχής

Ο “KD” βρίσκει ακριβώς τα σουτ που θέλει μέσα από την τρομερή επίθεση μισού γηπέδου των Γουόριορς, δίνοντας έμφαση σε προσπάθειες από μέση και μακρινή απόσταση. Η ευκολία που κέρδιζε τα φάουλ ήταν χαρακτηριστική ενώ, το τζαμπ-σουτ με 1’44” για τη λήξη έδωσε τεράστια ανάσα στην ομάδα του, καθώς διαμόρφωσε το 112-108.

Τα highlights του Ντουράντ

https://www.youtube.com/watch?v=Y5TiwR61E_0

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ένσταση από τον Παναθηναϊκό – Ακολούθησε και δεύτερη

Ο Παναθηναϊκός υπέβαλε ένσταση για τη φάση που ο Λεσόρ προσπάθησε να κόψει τον Μπράουν. Ο …