Κεντρική NBA Οι Κινγκς διέσυραν τους Oυόριορς και θα παλέψουν για τα playoffs

Οι Κινγκς διέσυραν τους Oυόριορς και θα παλέψουν για τα playoffs

Σακραμέντο Κινγκς

Οι Κινγκς επιβλήθηκαν των Ουόριορς – Μικρή συμμετοχή ο Βεζένκοφ

Οι Σακραμέντο Κινγκς με ένα καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο, επικράτησαν εύκολα των Γκόλντεν Στέιτ Oυόριος με 118 -94 και θα παίξουν με τους Νιου Όρλεαν Πέλικανς για την τελευταία θέση των playoffs.

Οι «βασιλιάδες» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έφτασαν να προηγούνται μέχρι και με 15 στην αρχή της δεύτερης περιόδου. Οι «πολεμιστές» είχαν απάντηση, έκαναν το δικό τους σερί και μείωσαν τη διαφορά στους 4 με τη λήξη του ημιχρόνου. Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του Μάικ Μπράουν και με 7/9 τρίποντα στο τρίτο δωδεκάλεπτο έχτισε διαφορά που την κράτησε μέχρι το φινάλε.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Κίγκαν Μάρεϊ με 32 πόντους, 9 ριμπάουντ και 8/13 τρίποντα. Για τους Ουόριορς, 22 πόντους είχε ο Στεφ Κάρι, ενώ ο Κλέι Τόμπσον, ίσως στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα των Ουόριορς με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι, έμεινε άποντος με 0/10 σουτ. Λίγο χρόνο συμμετοχής στα τελευταία δύο λεπτά πήρε ο Σάσα Βεζένκοφ χωρίς να σημειώσει κάποιο καλάθι.

Οι Κινγκς προκρίθηκαν στην επόμενη φάση όπου θα παίξουν με τους Πέλικανς στην Νέα Ορλεάνη και ο νικητής θα αντιμετωπίσει τους Θάντερ στα playoffs. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί ξημερώματα Σαββάτου στις 4:30.

ΚΙΝΓΚΣ: Μπαρνς 17 (4 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Μάρεϊ 32 (9 ριμπάουντ), Σαμπόνις 17 (12 ριμπάουντ, 9 ασίστ), Έλις 15 (4 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Φοξ 24 (4 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Μίτσελ 5 (5 ριμπάουντ), Λεν, Λάιλς 7 (5 ριμπάουντ, 2 ασίστ), ΜακΓκι 2, Βεζένκοβ, Έντουαρντς, Τζόουνς, Ντουάρτε.
ΟΥΟΡΙΟΡΣ: Γουίγκινς 12 (3 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Γκριν 12 (2/4 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Τζάκσον-Ντέιβις 2, Τόμπσον, Κάρι 22 (4 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Κουμίνγκα 16 (7 ριμπάουντ), Ποντζιέμσκι 5, Λούνι 2 (5 ριμπάουντ), Πολ 3, Μούντι 16 (3 ριμπάουντ), Γκαρούμπα, Σάντος, Κινόνες

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Κατόπης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Με τη δυναμική του κόσμου για τη δεύτερη νίκη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο ασφυκτικά γεμάτο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός δηλώνει έτο…