Κεντρική NBA Αποβλήθηκε ο Κάζινς χωρίς καν να… παίζει! (vid)
NBA

Αποβλήθηκε ο Κάζινς χωρίς καν να… παίζει! (vid)

demarcus cousins

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς έχει τη “στάμπα” ενός εκ των μεγαλύτερων “γκρινιάρηδων” του NBA, κλέβοντας κάθε χρόνο την παράσταση στους πίνακες με τις περισσότερες τεχνικές ποινές, καθώς κι αποβολές, στο πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά, όμως, ο “Boogie” το πήγε ένα βήμα παραπέρα, διότι κατόρθωσε να αποβληθεί από το ματς χωρίς καν να βρίσκεται στο παρκέ!

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της 1ης περιόδου του αγώνα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς εναντίον των Νικς, ο διαιτητής, Σκοτ Φόστερ, αποφάσισε να αποβάλλει τον Κάζινς με διπλή τεχνική ποινή. Η αιτία ήταν το έντονο trash-talk του Κάζινς με τον Ενές Καντέρ, με τους δύο να δέχονται παρατήρηση πριν από την αποβολή αλλά να μην… συμμορφώνονται και πολύ.

Η χθεσινή “ιστορία” τους, βέβαια, είχε τις ρίζες της πριν από την έναρξη του ματς, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του ESPN, Μαρκ Σπίαρς. Πιο αναλυτικά, ο Κάζινς κι ο Καντέρ είχαν ανοίξει διάλογο κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης των δύο ομάδων. Η λίγκα αντιλήφθηκε την κατάσταση και προειδοποίησε τους διαιτητές πριν από το τζάμπολ, ώστε να έχουν το νου τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κάζινς υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα τον Φεβρουάριο και δεν έχει αποφασιστεί το πότε θα επιστρέψει στο παρκέ, ώστε οι Γουόριορς να συμπληρώσουν την υπέρογκη super-team τους.

Δείτε τη χαρακτηριστική φάση

https://twitter.com/SportsCenter/status/1055977537279537152

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Πιθανό να ντραφτάρουν τον Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς Η χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς …