Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Γιατράς: “Υπερήφανος για τους παίκτες μου”

Γιατράς: “Υπερήφανος για τους παίκτες μου”

makis giatras

Ο Μάκης Γιατράς ξεκαθάρισε πως ο Προμηθέας έχει κίνητρο εν όψει των παιχνιδιών του με τον ΠΑΟΚ. Οι Πατρινοί θα αντιμετωπίσουν τους «ασπρόμαυρους» στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 3-4 της φετινής Stoiximan.gr Basket League αύριο (02/06, 18.00) στο “Δημήτρης Τόφαλος”. Ο κόουτς του Προμηθέα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (01/06) στα γραφεία της ΚΑΕ, δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του

Χαρακτηριστικά όσα ανέφερε:

“Κατ’ αρχάς, θέλω να πω πως είμαι χαρούμενος και νιώθω περήφανος για την ομάδα μου και για την προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα στα πλέι οφ. Παίξαμε μια σειρά αγώνων με τον Ολυμπιακό,αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα τραυματισμών για τα οποία δεν είπαμε τίποτα. Τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους και προσπάθησαν για την υπέρβαση. Το ότι υπήρχαν άνθρωποι που πίστευαν ότι ο Προμηθέας μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό αποτελεί νίκη από μόνο του. Το ότι υπήρχαν άνθρωποι που ήρθαν για πρώτη φορά στο “Τόφαλος” και πίστευαν σε εμάς αποτελεί επίσης νίκη”.

Φυσικά, απένειμε και τα δημόσια εύσημά του στους παίκτες του: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας. Από την 1η αγωνιστική τον Οκτώβριο μέχρι τώρα που συνεχίζουμε να παίζουμε, το κέρδισαν με το σπαθί τους. Η σειρά με τον Ολυμπιακό τελείωσε. Κάναμε την προσπάθειά μας. Άλλοι έπαιξαν με ένεση, άλλοι με ένα πόδι, άλλοι έκλαιγαν που δεν μπορούσαν να παίξουν πολύ. Ο καθένας, πάντως, έδωσε τον καλύτερο εαυτό του. Η ομάδα μας κέρδισε πολλά πράγματα και μέσα μας νιώθουμε ευχαριστημένοι για την προσπάθεια που κάναμε. Μπορεί τα δύο παιχνίδια να κρίθηκαν με μεγάλη διαφορά, όμως κερδίσαμε ένα παράσημο στο δεύτερο παιχνίδι μέσα στο ΣΕΦ, όταν απειλήσαμε τον Ολυμπιακό με ήττα, κάτι που έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα μόνον ο Παναθηναϊκός”.

Συνεχίζοντας, τόνισε: “Πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να φθάσουμε ως εδώ. Το βλέπαμε νίκη με τη νίκη και παιχνίδι με το παιχνίδι. Στη σειρά με το Λαύριο αντιμετωπίσαμε πολλές αντιξοότητες, όπως τραυματισμούς της τελευταίας στιγμής. Στο Λαύριο παίξαμε με τρεις ξένους και κάναμε “διπλό”, ενώ και στην Πάτρα έγιναν πολλά πράγματα κι όμως καταφέραμε να κερδίσουμε. Σίγουρα έχουμε κίνητρο και για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Όσο πιο ψηλά τερματίσεις τόσο το καλύτερο. Ό,τι και να γίνει, όμως, η ομάδα μου είναι ήδη επιτυχημένη. Έχει μπει Ιούνιος και ακόμη είμαστε στο γήπεδο. Βεβαίως, υπάρχει κούραση και στο μυαλό και στα πόδια. Παίξαμε σε δέκα ημέρες πέντε παιχνίδια με μικρό ρόστερ εξαιτίας των τραυματισμών. Θέλουμε την 3η θέση. Όσοι είμαστε στο γήπεδο θα παλέψουμε όπως κάναμε όλη τη χρονιά. Θέλουμε να χαρούμε το παιχνίδι. Το ότι έχουμε φτάσει στην 4άδα της Stoiximan.gr Basket League και στενοχωριόμαστε που έχουμε αποκλειστεί από τον Ολυμπιακό κάτι σημαίνει για το πού βρίσκεται, πλέον, ο Προμηθέας. Στην ομάδα μας έχουμε εξαιρετικό κλίμα. Δεν υπάρχουν Έλληνες και ξένοι παίκτες, για εμάς υπάρχουν άνθρωποι και μέλη της οικογένειά μας. Η εικόνα του γεμάτου “Τόφαλος”, με τον κόσμο να φοράει τα πορτοκαλί μπλουζάκια με το σύνθημα “Τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι” προσωπικά εμένα με συγκίνησε. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ.Ναι, υπάρχει παίκτης του ΠΑΟΚ που θα τον ήθελα στον Προμηθέα, αλλά μη με ρωτάτε ποιος…”.

Δηλώσεις, από την πλευρά των παικτών, έκανε ο Χρήστος Σαλούστρος: “Αφήνουμε πίσω μας τη σειρά με τον Ολυμπιακό. Ό,τι έγινε, έγινε και, πλέον, προχωράμε μπροστά. Ευχαριστούμε τον κόσμο του Προμηθέα, ο οποίος μας στήριξε και στο ΣΕΦ, αλλά και την Τρίτη (29/05) στο “Τόφαλος”. Η υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο γήπεδό μας ήταν η ανταμοιβή για τις χαρές που έχουμε δώσει στους φίλους μας τη φετινή σεζόν. Περιμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει και το Σάββατο (02/06) στη σειρά με τον ΠΑΟΚ, η οποία θα είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση και με τα παιχνίδια που παίξαμε με τον αντίπαλό μας στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος”.

  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Basket League: Αυλαία στα play out

    Ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαρούσι για τη Stoiximan Basket League Η τελευταία αγωνιστική …
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Σκέντο
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…