Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Επιστολή Βασιλειάδη σε ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ

Επιστολή Βασιλειάδη σε ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ

giorgos vasiliadis ifipourgos athlitismou

Πολλές είναι οι εξελίξεις που έχουν συμβεί μετά τα γεγονότα που στιγμάτισαν την συνεδρίαση της ΚΕΔ (30/5). Συγκεκριμένα, μετά την επιστολή των αδερφών Αγγελόπουλων προς τον πρωθυπουργό και την επιθυμία του Ολυμπιακού για την παρουσία ξένων διαιτητών στους τελικούς της Stoiximan Basket League, ήρθε η σειρά της κυβέρνησης, μέσω του Γιώργο Βασιλειάδη, να απαντήσει με επιστολή της στην ΕΟΚ και στον ΕΣΑΚΕ.

Ο Υφύπουργος Αθλητισμού μέσα από αυτή την επιστολή ζητά από την ομοσπονδία και την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος να διερευνήσουν την υπόθεση που αφορά τους διαιτητές που δεν βρίσκονται στους πίνακες της ΚΕΔ/ΕΟΚ. Πάντως, αναμένεται η αντίδραση της ΕΟΚ και του ΕΣΑΚΕ, δύο μέρες πριν ξεκινήσουν οι τελικοί του ελληνικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε την επιστολή: 

“Αξιότιμοι κύριοι,
Σας διαβιβάζεται η από 31.5.2018 επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός η οποία μεταξύ άλλων καταγγέλλει παράνομο αποκλεισμό διεθνών διαιτητών και μη συμμόρφωση της Ομοσπονδίας σε απόφαση του ΑΣΕΑΔ και παρακαλώ όπως υποβάλετε άμεσα τις απόψεις σας επί των διαλαμβανομένων στη συνημμένη επιστολή. Σας καλώ να προβείτε σε άμεσες ενέργειες εφόσον χρειάζεται για να διασφαλιστεί η ηρεμία στο άθλημα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης“.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…