Κεντρική NBA ΛεΜπρόν: “Η πιο δυνατή ομάδα που έξω παίξει εναντίον” (pics)
NBA

ΛεΜπρόν: “Η πιο δυνατή ομάδα που έξω παίξει εναντίον” (pics)

lebron 1

lebron 1

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έφθασε στα όριά του στον χθεσινό, 3ο Τελικό εναντίον των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, μένοντας στο παρκέ για 45.5 λεπτά και κάνοντας όλες τις δουλειές πάνω στο παρκέ. Με 39 πόντους, 11 ριμπάουντ και 9 ασίστ, ο “βασιλιάς” δεν τα πήγε και τόσο… άσχημα αλλά απλά δεν ήταν αρκετό αυτό για να καταβληθεί η υπερδύναμη του Όκλαντ. Οι δηλώσεις του ηγέτη των Καβαλίερς στη συνέντευξη τύπου είναι χαρακτηριστικές της μοναδικής δυναμικής που παρουσιάζει στο παρκέ η “αρμάδα” του Στιβ Κερ.

“Είναι ίσως η πιο ισχυρή ομάδα που έχω τεθεί αντιμέτωπος στην καριέρα μου. Έχω παίξει εναντίον εξαιρετικών ομάδων αλλά καμία από αυτές δεν είχε τέτοια δύναμη πυρός“, ήταν τα λεγόμενα του Τζέιμς, ο οποίος επικεντρώθηκε στη δυσκολία του εγχειρήματος αυτού: “Πριν ξεκινήσει η σειρά ξέραμε τι μας περιμένει. Είχα πει μετά το τέλος των Τελικών της Ανατολής ότι ετοιμαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε μια υπερδύναμη“.

Ο σούπερ-σταρ του Κλίβελαντ δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτά τα λόγια: “Ακόμη και αν παίζεις καλά, πρέπει να φθάσεις σε επίπεδα A+++, επειδή θα αρχίσουν να τρέχουν και να βάζουν σουτ, καθώς έχουν παίκτες που μπορούν να φτιάξουν φάσεις.  Σήμερα φτιάξαμε αρκετές φάσεις ώστε να νικήσουμε αλλά εκείνοι έφτιαξαν λίγες περισσότερες“.

//platform.twitter.com/widgets.js

Τέλος, ο ΛεΜπρόν μίλησε και για τη δική του προσπάθεια, τονίζοντας ότι έφθασε στα όριά του: “Έδωσα ό,τι είχα και δεν είχα. Έπαιζα όσο πιο σκληρά μπορούσα”.

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Πιθανό να ντραφτάρουν τον Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς Η χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς …