Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Θέλει παραμονή Σάιμπερτ και άμεσα απόκτηση παίκτη

Θέλει παραμονή Σάιμπερτ και άμεσα απόκτηση παίκτη

AEK 1

AEKΤο ebasket.gr είχε αποκαλύψει εδώ και καιρό ότι είναι στο μυαλό η παραμονή του Τζόρνταν Σάιμπερτ για την νέα σεζόν και αυτό επιβεβαιώθηκε επισήμως από πλευράς ΠΑΟΚ την Δευτέρα. Ο Τέλης Ζουρνατσίδης τόνισε πως ο “Δικέφαλος” θέλει την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη εν όψει της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς ενώ όσον αφορά τον τραυματισμό του (πρόβλημα στην ωμοπλάτη), ο Αμερικανός είτε θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή (1 με 1,5 μήνα εκτός), είτε θα υποβληθεί σε επέμβαση (τέσσερις μήνες εκτός αλλά σε περίπτωση που κάνει επέμβαση, θα είναι… δεδομένο ότι μετά δεν θα υπάρχει πρόβλημα για τον παίκτη ενώ με την συντηρητική αγωγή αυτό δεν θα είναι τόσο σίγουρο).

Το τι θα γίνει ακριβώς, θα αποφασιστεί μετά από νέα μαγνητική στην οποία θα υποβληθεί ο Σάιμπερτ και αφότου σταλούν οι εξετάσεις του στον προσωπικό του γιατρό. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ αναζητά άμεσα παίκτη στη θέση που παίζει ο Αμερικανός, έχουν ξεχωρίσει 2-3 περιπτώσεις (είχαμε αναφέρει εδώ και καιρό ότι από την πιάτσα των μάνατζερ προέκυπτε το όνομα του Μαρκ Κάρτερ ο οποίος παίζει στην Πολωνία, στον ΠΑΟΚ την Κυριακή δεν επιβεβαιωνόταν κάτι για τον Αμερικανό για τον οποίο πάντως ανέκαθεν στον “Δικέφαλο” είχαν καλή άποψη αφού άφησε καλή “γεύση” το πέρασμά του από την ομάδα). Δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να έχει νέο παίκτη μέχρι το ματς με τα Τρίκαλα ενώ παραμένει ανοιχτό και το θέμα της απόκτησης “ψηλού”.

Ο Aντετοκούνμπο μετά τους 28 πόντους του κόντρα στους Σανς, έχει μπροστά του τον αγώνα Καβαλίερς-Μπακς. Η 2winbet.gr θα προσφέρει το ματς στους πελάτες της με LIVE STREAMING, όπως και όλα του ΝΒΑ με τις καλύτερες αποδόσεις!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • paok

    ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

    Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Κρίθηκε ανέτοιμος ο Παπανικολάου

Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός  υποδέχεται  την Μπαρτσελόνα (21:3…