Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ο αντι-Σάιμπερτ σκόρερ και ο Κάρτερ

Ο αντι-Σάιμπερτ σκόρερ και ο Κάρτερ

aso

asoΟ ΠΑΟΚ είναι σε διαδικασία αναζήτησης παίκτη για τις θέσεις “2”-“3” για να καλύψει το κενό του Τζόρνταν Σάιμπερτ (τραυματίας), στον ΠΑΟΚ δύσκολα θεωρούν πως θα αποκτηθεί παίκτης και θα παίξει στο ματς με τα Τρίκαλα αλλά κάνουν προσπάθεια το θέμα να τελειώσει -άμεσα- μέσα στα επόμενα 24ωρα. Από την πιάτσα των μάνατζερ προκύπτει ότι ο ΠΑΟΚ θέλει έναν καλαθοσφαιριστή που θα είναι σκόρερ. Σαν τον Σάιμπερτ δηλαδή…

ΝΒΑ και Euroleague με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς και με LIVE STREAMING προς τους πελάτες της 2winbet.gr, η οποία προσφέρει τα… πάντα και με πλούσιες στοιχηματικές επιλογές!

Η αγορά δεν είναι βέβαια τόσο πλούσια και εξακολουθεί να ακούγεται το όνομα του Μαρκ Κάρτερ (γενικότερα υπάρχουν άτομα της ομάδας που πάντα είχαν καλή άποψη γι’ αυτόν και μπορεί να δώσει βοήθειες και αμυντικά), το οποίο έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό για τις θέσεις “2”-“3”. Στον ΠΑΟΚ το προηγούμενο διάστημα για τον Κάρτερ φαινόταν να μην θεωρούν πως μπορεί να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του στην Πολωνία. Πάντως αυτό που κυκλοφορεί είναι πως ο Αμερικανός είναι ανοιχτός στο να μετακομίσει σε άλλη ομάδα, αν και έχει αρκετά καλό συμβόλαο στην Πολωνία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…