Κεντρική NBA Μύδρους εξαπέλυσε ο Πόποβιτς εναντίον του Τραμπ (vid)
NBA

Μύδρους εξαπέλυσε ο Πόποβιτς εναντίον του Τραμπ (vid)

gregg popovich

gregg popovich

Εκτός από καταπληκτικός προπονητής, ο Γκρεγκ Πόποβιτς είναι ένας βαθιά πολιτικοποιημένος άνθρωπος, παίρνοντας συχνά θέση, σχετικά με τα τεκταινόμενα στον πολιτικό κόσμο της Αμερικής. Με αφορμή την ανάληψη της προεδρίας των ΗΠΑ από τον Ντόναλντ Τραμπ, ο “Popμίλησε με “σκληρή” γλώσσα, για τη συμπεριφορά και το ήθος του νεοεκλεγέντα προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αναλυτικά τα λεγόμενά του: “Δεν μπορείς να πιστέψεις τίποτα από όσα λέει. Ειλικρινά, ελπίζω να κάνει καλή δουλειά ως πρόεδρος, αλλά υπάρχει διαφορά από το να σέβεσαι το θεσμό του προέδρου και το πρόσωπο που κατέχει τη θέση. Αυτός ο σεβασμός πρέπει να κερδηθεί από μέρους του και είναι δύσκολο να σεβαστείς κάποιον που είναι μισογύνης, ξενοφοβικός, ρατσιστής και κοροϊδεύει άτομα με ειδικές ανάγκες και αναπηρίες. Το πιο επικίνδυνο από όλα είναι πως τόσος πολύς κόσμος αγνόησε όλα τα παραπάνω και τον εξέλεξε. Και ο ίδιος δεν αντέχει την κριτική. Όποιος είναι απέναντί του, αμέσως δέχεται επίθεση. Είναι ένας νταής”.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=4ywazhPNgBA]

Τα λεγόμενα αυτά, δεν προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς ο Πόποβιτς έχει εκφράσει πολλάκις στο παρελθόν τη γνώμη του για το συγκεκριμένο θέμα, με πολύ επικριτικό τρόπο.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=s6enVfktNIg]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=-Mj7n6BwPV8]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Πιθανό να ντραφτάρουν τον Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς Η χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς …