Κεντρική NBA “Μπρέικ” στο Λος Άντζελες (vids)

“Μπρέικ” στο Λος Άντζελες (vids)

lillard mccollum blazers

lillard-mccollum-blazersΤα δεδομένα της σειράς ανάμεσα στους Κλίπερς και τους Μπλέιζερς έχουν διαφοροποιηθεί άρδην, όπως αποδείχθηκε και στο πέμπτο παιχνίδι. Το Πόρτλαντ πανηγύρισε το “διπλό” (98-108) στο “Staples Center”, με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται χωρίς τους Κρις Πολ και Μπλέικ Γκρίφιν (σ.σ.: αμφότεροι είναι τραυματίες και θα χάσουν το υπόλοιπο της σεζόν).

Οι Μπλέιζερς, οι οποίοι πραγματοποίησαν επιμέρους σκορ 37-27 στην τελευταία “πράξη” της αναμέτρησης και πέτυχαν το “μπρέικ“, έκαναν το 3-2 στη σειρά και χρειάζονται μία ακόμη νίκη, προκειμένου να προκριθούν στα ημιτελικά της Δυτικής Περιφέρειας, όπου περιμένουν -ήδη- οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Οι Σι Τζέι ΜακΚόλουμ (27 πόντοι, 4 ριμπάουντ, ισάριθμες ασίστ) και Ντάμιαν Λίλαρντ (22 πόντοι, 16 στην τέταρτη περίοδο, 5 ασίστ) αποτέλεσαν τα πρώτα “βιολιά” των φιλοξενούμενων.

Οι Τζέι Τζέι Ρέντικ (19 πόντοι), Τζεφ Γκριν (17 πόντοι) και ΝτιΆντρε Τζόρνταν (16 πόντοι, 17 ριμπάουντ), στον αντίποδα, συνεισέφεραν τα μέγιστα για την ομάδα του Λος Άντζελες, αλλά φευ.

Παρακολουθείστε τα καλύτερα στιγμιότυπα

Ο Λίλαρντ πήρε… φωτιάτην κρισιμότερη ώρα, ήτοι στο τέταρτο δωδεκάλεπτο

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής… από συνήθεια

Το τρίτο σερί πρωτάθλημα κατέκτησε ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός λοιπόν κατέκτησε το πρωτάθλη…