Κεντρική NBA Τα ζευγάρια των Playoffs και των Play-in στο NBA

Τα ζευγάρια των Playoffs και των Play-in στο NBA

Σπερς - Σίξερς NBA

Πως διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια σε playoffs και play-in Tournament στο NBA.

Έπεσε η αυλαία στη regular season του NBA και διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια των playoffs και του play-in Tournament με πολλές εκπλήξεις και ματσάρες.

Στην ανατολική περιφέρεια για τα Play-in τα ξημερώματα της Πέμπτης στις 2:00 οι Σίξερς θα φιλοξενήσουν τους Χιτ και μετά τη λήξη του αγώνα στις 4:30 θα γίνει το Μπουλς-Χοκς. Ο νικητής του πρώτου αγώνα θα κατακτήσει την 7η θέση και θα παίξει με τους Νιου Γιορκ Νικς, που μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στους Μπουλς και την ήττα των Μπακς από τους Μάτζικ, τερμάτισαν 2οι. Ο ηττημένος και ο νικητής του Μπουλς-Χοκς θα αναμετρηθούν για την 8η θέση και όποιος κερδίσει θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο των playoffs τους Σέλτικς.

Στα άλλα διασταυρώματα οι 3οι Μπακς θα παίξουν με τους Ιντιάνα Πέισερς και δεν ξέρουν ακόμα αν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Στο τελευταίο ζευγάρι της Ανατολής οι Κάβαλιερς με πλεονέκτημα έδρας θα κοντραριστούν με τους Μάτζικ.

Στη Δύση, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ τερμάτισαν στην πρώτη θέση σε ισοβαθμία με τους Ντένβερ Νάγκετς. Οι πρωταθλητές θα παίξουν με τον νικητή του ζευγαριού Πέλικανς – Λέικερς που θα αναμετρηθούν τα ξημερώματα της Τετάρτης στις 2:30. Σε περίπτωση νίκης των Λέικερς θα έχουμε επανάληψη των περσινών τελικών της δυτικής περιφέρειας. Αργότερα στις 5, έχουμε επανάληψη του περσινού πρώτου γύρου ανάμεσα στους Κινγκς του Σάσα Βεζένκοφ και τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Ο νικητής του ζευγαριού θα περιμένει τον ηττημένο του Πέλικανς-Λέικερς για να αγωνιστούν για την 8η θέση και ο νικητής θα παίξει με τους Θάντερ. Στις θέσεις 4 και 5 έχουμε τους Κλίπερς και τους Μάβερικς, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι για 3η φορά στα τελευταία 5 χρόνια. Στο τελευταίο ζευγάρι οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στους Φοίνιξ Σανς.

Εναρκτήριο παιχνίδι για τα φετινά playoffs θα είναι το Κάβαλιερς Μάτζικ τα ξημερώματα της Κυριακής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Κατόπης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ντόρσεϊ: «Είναι ίσως το μεγαλύτερο παιχνίδι της σειράς»

Κρίσιμη χαρακτήρισε την αναμέτρηση της Φενέρ κόντρα στη Μονακό, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο Τάιλερ…