Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ίσως όλα να κριθούν στις λεπτομέρειες”

“Ίσως όλα να κριθούν στις λεπτομέρειες”

uros duvnjak paok

uros-duvnjak-paok

Ιδιαίτερα καυστικός εμφανίστηκε στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ ο Ούρος Ντούβνιακ. Ο άσσος του ΠΑΟΚ, σχολίασε τον καθυστερημένο προγραμματισμό των πλέι οφ με ειρωνικό τόνο, ενώ χρησιμοποίησε τα καλύτερα λόγια όσον αφορά την ομάδα της ΑΕΚ. Παράλληλα, τόνισε ότι είναι πολύ πιθανό όλα να κριθούν στις λεπτομέρειες και υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για λάθη.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Επιτέλους ήρθε η ώρα να ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Για τα οποία μάθαμε το πρόγραμμα σχεδόν δύο ημέρες νωρίτερα. Συνεπώς είχαμε και αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε. Νομίζω ότι οπουδήποτε αλλού γνωρίζουν νωρίτερα το πρόγραμμα και ξέρουν πως θα προγραμματίσουν. Τέλος πάντων.

Ας μιλήσουμε όμως για μπάσκετ. Και έχουμε σίγουρα πολλά να πούμε και ακόμη περισσότερα να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Αντιμετωπίζουμε μία πραγματικά πολύ καλή ομάδα. Μπορεί να έκαναν πολλές αλλαγές παικτών, αλλά στο τέλος πιστεύω ότι βρήκαν αυτό ακριβώς που χρειάζονταν. Και θα πρέπει να πω επίσης ότι έχουν έναν προπονητή που συνηθίζει να βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο, είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής. Συνεπώς έχει εμπειρία και γνωρίζει πολλά.

Στη διάρκεια της κανονικής περιόδου, τους κερδίσαμε σε έναν αγώνα και χάσαμε στον άλλον. Οι πιθανότητες είναι 50-50. Και οι δύο ομάδες έχουν και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Πολλά θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Ίσως και όλα. Αυτά τα μικρά πράγματα που κάνουν την διαφορά. Μαζί με το πάθος και τη διάθεση φυσικά. Τα πλέι οφ είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από την κανονική περίοδο. Είναι μία νέα ευκαιρία για τον καθένα. Αυτό ισχύει ειδικά για εμάς, που κάναμε μερικές μεγάλες νίκες, αλλά χάσαμε και αρκετά παιχνίδια που δεν θα έπρεπε να είχαμε χάσει. Νομίζω ότι το οφείλουμε στους εαυτούς μας.

Όποτε και να τελειώνουν τα πλέι οφ, δεν μας μένει και πολύς χρόνος και σίγουρα δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Όλοι έχουμε κατανοήσει ποια είναι η κατάσταση και ότι πρέπει να κάνουμε το καλύτερο, να δώσουμε μάχη από το πρώτο σφύριγμα και να παλέψουμε για κάθε μπάλα και να δούμε στο τέλος τι θα γίνει. Ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε το καλύτερο”.

  • Καρδίτσα - ΑΕΚ

    Καρδίτσα – ΑΕΚ 81-79

    Φινάλε με χαμόγελο για την Καρδίτσα Ντέρμπι ως το τέλος στην Καρδίτσα, με την ομάδα του Νί…
  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Basket League: Αυλαία στα play out

    Ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαρούσι για τη Stoiximan Basket League Η τελευταία αγωνιστική …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • paok

    ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

    Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…