Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Θα τα δώσουμε όλα”

“Θα τα δώσουμε όλα”

aek sakota papantoniou

aek-sakota-papantoniou

Για το αυριανό (16/04) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έγραψε στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ ο Νώντας Παπαντωνίου. Ο άσσος της ΑΕΚ τόνισε ότι υπάρχουν πάρα πολλοί κίνδυνοι ειδικά στις πρεμιέρες και εστίασε στον περιορισμό των παικτών-κλειδιών του “Δικεφάλου του Βορρά”. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι θα τα δώσουν όλα για τη νίκη και κλείνοντας κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Ένα πολύ μεγάλο ματς αύριο, και κατά τη γνώμη μου, το πιο δύσκολο γιατί πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν κινδύνους. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ποιοτική ομάδα, έχει ενισχυθεί και το ρόστερ του δεν έχει καμία σχέση με τον πρώτο γύρο που παίξαμε στο ΟΑΚΑ.

Θεωρώ ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να περιορίσουμε κάποιους παίκτες κλειδιά του ΠΑΟΚ. Αυτό δουλεύουμε όλη την εβδομάδα και πιστεύω ότι αν ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας θα φτάσουμε σε μία σημαντική νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Στόχος μας από την αρχή του πρωταθλήματος ήταν να μπούμε στην τετράδα, να φτάσουμε στα ημιτελικά και από κει και πέρα να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας και να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε.

Το μήνυμα που στέλνω είναι ότι θα τα δώσουμε όλα στη σειρά με τον ΠΑΟΚ και ελπίζω σε δύο εβδομάδες να είμαστε στα ημιτελικά, κάνοντας ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την περσινή μας πορεία.

Περιμένουμε τον κόσμο δίπλα μας, πάντα μας στηρίζει και σε αυτά τα ματς θα είναι ο έκτος παίκτης μας, ώστε να μας δώσει ώθηση για μία σημαντική νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…