Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Όλα κυλούν ομαλά”

“Όλα κυλούν ομαλά”

Sakota

Sakota

Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας, έχουν στρέψει όλα τα βλέμματα του πλανήτη πάνω μας και άπαντες, από το εξωτερικό, επιθυμούν να μάθουν τι κατάσταση επικρατεί στο εσωτερικό της Ελλάδας. Αυτήν την ερώτηση κλήθηκε να απαντήσει και ο Ντράγκαν Σάκοτα, μιλώντας στην ιστοσελίδα zurnal.rs. Ο προπονητής της ΑΕΚ, στάθηκε στην άρνηση των εταίρων να συμφωνήσουν με την τωρινή κυβέρνηση και ξεκαθάρισε πως τα πάντα κυλούν σε κανονικούς ρυθμούς ενώ αναφέρθηκε και στον σχεδιασμό της “Ένωσης“.

“Ποτέ δεν ήμουν ενεργός με τα πολιτικά. Αλλά, σίγουρα αυτή η κυβέρνηση είναι στην εξουσία λόγω της δυσαρέσκειας του κόσμου για τη διακυβέρνηση των περασμένων ετών. Η πολιτική της δεν αρέσει στην υπόλοιπη Ευρώπη και γι’ αυτό δεν έχει υπάρξει συμφωνία μέχρι τώρα. Ακόμα δεν ξέρουμε πολλές λεπτομέρειες, αλλά δεν είναι ωραίο να μην έχει επιτευχθεί ακόμα συμφωνία” υπογράμμισε αρχικά και συμπλήρωσε πως η κρίση δεν είναι τόσο μεγάλη όσο παρουσιάζεται:

“Υπάρχει βενζίνη κανονικά και δεν υπάρχουν ουρές στα πρατήρια. Το μόνο που γίνεται είναι ότι δεν ξοδεύουν πολλά χρήματα, γιατί δεν μπορούν να πάρουν αρκετά από τα ΑΤΜ. Αυτό ως το πούμε είναι ένα πρόβλημα. Γενικά η ζωή κυλά ομαλά εδώ. Σίγουρα όμως θα αλλάξει αν υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση. Όμως, ελπίζω αυτό να μην γίνει. Τώρα δυσκολεύονται κάποιες επιχειρήσεις, αλλά και ο τουρισμός”.

Τέλος, ερωτηθείς για το αν η περιρρέουσα κατάσταση έχει επηρεάσει το μπάσκετ, απάντησε αρνητικά και σημείωσε πως “Οι μεταγραφές γίνονται κανονικά. Αν δεν λυθεί γρήγορα το πρόβλημα, σίγουρα θα υπάρξει ένα πρόβλημα στο πρόγραμμα και στις πληρωμές. Όμως, αν υπάρξει συμφωνία μέσα στις επόμενες 10 με 15 ημέρες, τότε σίγουρα η ζωή θα είναι όπως και πριν”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…