Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παπανικολάου: «Δεν φοβόμαστε κανέναν» (vid)

Παπανικολάου: «Δεν φοβόμαστε κανέναν» (vid)

Κώστας Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου ως αρχηγός του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου

Ο Κώστας Παπανικολάου είναι έτοιμος να καταγράψει την όγδοη συμμετοχή του σε Final Four και μίλησε ως αρχηγός του Ολυμπιακού, στη συνέντευξη Τύπου. Αναφέρθηκε στη φιλοσοφία της ομάδας του, στην ένταση και τη συγκέντρωση που χρειάζεται κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας αλλά και στο αν ο Ολυμπιακός φοβάται κάποιον σε αυτό το Final Four.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου
«Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που τα κατάφεραν. Πρόκειται για μία γιορτή του μπάσκετ και μακάρι να μείνουμε σε αυτό. Μερικές φορές είναι παγίδα να σκεφτόμαστε πάρα πολύ, καλό είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτά τα πράγματα που κάναμε όλη τη σεζόν. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και φυσικά να διασκεδάσουμε το τριήμερο αυτό».

Όταν ρωτήθηκε για το ότι πέρυσι ο Ολυμπιακός ήταν φαβορί ενώ φέτος όχι: «Πάντα έχεις πίεση όταν παίζεις στο Final Four. Δεν πιστεύω σε φαβορί. Όλες οι ομάδες έχουν την ίδια πιθανότητα. Όποια ομάδα βρεθεί σε καλύτερη κατάσταση, κάνει τις μικρές λεπτομέρειες και έχει τύχη θα έχει προβάδισμα. Δεν σκεφτόμαστε πως χάσαμε πέρυσι και πρόπερσι».

Για τη δήλωση του Γιώργου Μπαρτζώκα πως δεν υπάρχει εγωϊσμός στην ομάδα και για τη φιλοσοφία του coach: «Όσα είπε ο κόουτς ισχύουν. Η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα φέτος με γνώμονα τα αποτελέσματα, αλλά δεν είναι ανίκητη. Τους σεβόμαστε, έκαναν τρομερή δουλειά, αλλά είμαστε ένα γκρουπ ανθρώπων που αν παλέψουμε μαζί δεν φοβόμαστε κανέναν. Στο Game 5 με την Μπαρτσελόνα έλεγα στον Χέιζ Ντέιβις νωρίτερα πως πριν το ματς κάναμε τις καλύτερες προπονήσεις. Την ίδια ένταση είχαν οι προπονήσεις και πριν έρθουμε εδώ. Αυτή είναι η νοοτροπία μας».

Βερολίνο αποστολή: Λένα Καραλή

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα: Αποσύρεται από την υπόθεση Χεζόνια

Αποσύρεται από την διεκδίκηση του Χεζόνια, η Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo»…