Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Αταμάν: «Μετά το 0-2 είπα στα παιδιά πως είμαστε μαγική ομάδα»

Αταμάν: «Μετά το 0-2 είπα στα παιδιά πως είμαστε μαγική ομάδα»

Εργκίν Αταμάν

Περήφανος για την ομάδα του είναι ο Εργκίν Αταμάν.

Ο Παναθηναϊκός στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας και ο Εργκίν Αταμάν μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του τίτλου, σε μια σειρά που η ομάδα του κατάφερε να ανατρέψει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν:

«Είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά. Απίστευτη ατμόσφαιρα όλη τη χρονιά. Το αξίζαμε, δουλεύαμε για αυτό κάθε μέρα, σε κάθε παιχνίδι. Στην EuroLeague ήμασταν πίσω με 2-1 (σ.σ. στα playoffs με τη Μακάμπι), γυρίσαμε τη σειρά, παίξαμε στο Final Four και κατακτήσαμε την EuroLeague.

Εδώ, 0-2, κανένας δεν πίστευε έξω από την ομάδα ότι είναι πιθανό να τα καταφέρουμε. Αλλά εμείς πιστέψαμε, τα παιδιά πίστεψαν. Είπα στα παιδιά: ‘Είμαστε μια μαγική ομάδα, μόνο εμείς μπορούμε να τα καταφέρουμε’. Και τα καταφέραμε. Είμαι περήφανος για όλους, για όλο το σταφ μου, που ξεκινάει από τον Χρήστο (σ.σ. Σερέλης). Έκανε μια άριστη δουλειά. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο, κάθε έναν. Όλο τον κόσμο που πίστεψε σε εμάς και όλη τη σεζόν δημιούργησε μια σπουδαία ατμόσφαιρα. Μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Ήταν μια απίστευτη σεζόν που άρχισε το 23. Οπότε ο μαγικός αριθμός είναι το 23 (σ.σ. γέλια)».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μήτογλου στο Ebasket: «Έχουμε νοοτροπία νικητή»

Με νοοτροπία νικητή ξεκίνησε την προετοιμασία της η Εθνική ομάδα, σύμφωνα με τον Ντίνο Μήτ…