Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Μήτογλου: «Ο Κώστας σεβάστηκε εμένα και τον Ιωάννη»

Μήτογλου: «Ο Κώστας σεβάστηκε εμένα και τον Ιωάννη»

Ντίνος Μήτογλου

Ο Ντίνος Μήτογλου ευχαρίστησε τον Κώστα Σλούκα για την αναγνώριση

Ο Ντίνος Μήτογλου στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό μετά από ένα χρονικό διάστημα με αρκετές δυσκολίες όπου χρειάστηκε να δείξει δύναμη ψυχική, στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης και πρωταθλητής Ελλάδας. Ο Έλληνας διεθνής μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μίλησε γι’ αυτή τη σεζόν αλλά και τον ηγέτη της ομάδας Κώστα Σλούκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντίνου Μήτογλου:
«Έχουμε καταφέρει κάτι μεγάλο. Δεν ξέρω πολλές ομάδες που να έχουν επενδύσει, να έχουν κάνει τόσο μεγάλες αλλαγές και να παίρνουν τίτλους και να βλέπουν αποτελέσματα τόσο γρήγορα. Έχουμε μεγάλη χημεία μεταξύ μας, ζούμε ένα όνειρο. Κλείσαμε τη σεζόν εξαιρετικά, με έναν πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο.

Πήγε μέχρι το τέλος. Μιλάμε για παιχνίδι πάρα πολύ υψηλής έντασης, ήμασταν και οι δύο ομάδες στο Final Four. Ο Ολυμπιακός έχει μία εξαιρετική ομάδα. Νικήσαμε στις λεπτομέρειες, το αξίζαμε. Συγχαρητήρια σε όλους, συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό.

Ζούμε κάτι μοναδικό. Όταν ήμασταν στην απονομή και βλέπαμε όλο τον κόσμο να φωνάζει να σε αποθεώνει, είναι κάτι φοβερό. Δεν θα καταφέρναμε πολλά πράγματα χωρίς τον κόσμο. Είναι πραγματικά ο 6ος παίκτης μας. Οι φίλαθλοι μας σεβάστηκαν πάρα πολύ φέτος.

Ο Κώστας σεβάστηκε τα χρόνια που είμαστε εγώ και ο Ιωάννης μαζί. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μήτογλου στο Ebasket: «Έχουμε νοοτροπία νικητή»

Με νοοτροπία νικητή ξεκίνησε την προετοιμασία της η Εθνική ομάδα, σύμφωνα με τον Ντίνο Μήτ…