Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Παναθηναϊκός: Το παλεύει και μας… πληρώνει

Παναθηναϊκός: Το παλεύει και μας… πληρώνει

Ράντονιτς, Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός, η Φενέρ και τα προγνωστικά μας.

Η παρουσία του Μπέικον έχει αλλάξει την εικόνα του Παναθηναϊκού κι αυτό φάνηκε στον αγώνα με την Μπασκόνια. Κάθε νίκη είναι σημαντική στην Ευρωλίγκα, αλλά για να αλλάξει επίπεδο ο Παναθηναϊκός δεν αρκεί. Κι η Φενέρμπαχτσε μοιάζει να είναι πολύ υψηλό εμπόδιο, ειδικά από τη στιγμή που ο αγώνας γίνεται στην Κωνσταντινούπολη.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να σπάσει την έδρα της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη; Άλλο το ευκταίο κι άλλο το εφικτό. Κι αν το μπάσκετ είναι εξ ορισμού υπερβατική διαδικασία, κι αν για κάθε ομάδα είναι εφικτή μια… μεγάλη νίκη, στοιχηματικά δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε παρά μόνο τη λογική, που λέει Φενέρμπαχτσε.

Φενέρμπαχτγσε – Παναθηναϊκός Προγνωστικά

Θα συνδυάσουμε στο μυαλό μας την αγωνιστική άνοδο των «πρασίνων» και τη λογική, προκειμένου να αναζητήσουμε το καλύτερο δυνατό ποντάρισμα. Κι η αλήθεια είναι πως αν ο Παναθηναϊκός παλέψει και κρατήσει όσο το δυνατόν χαμηλότερα τη Φενέρμπαχτσε, μπορεί να μας στείλει στο ταμείο.

Από τα πολλά και διάφορα (ορισμένα κι αδιάφορα, ως προς την απόδοση, ή το ρίσκο), που μας πρότεινε η Novibet για το Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός, πιστεύω ότι αυτό που συνδυάζει πιθανότητες επιτυχίες και μεγάλη απόδοση είναι το Παναθηναϊκός +10,50 και Under 156,5, το οποίο προσφέρεται με απόδοση 3.40.

Το +10.50 το «βλέπουμε» με δύο τρόπους, είτε γιατί ο Παναθηναϊκός θα είναι ανταγωνιστικός, είτε γιατί ο Ιτούδης δεν θα αφήσει τη διαφορά να πάει στα ύψη. Συνηθίζει να το κάνει, άλλοτε σεβόμενος την πολυετή παρουσία του στο «τριφύλλι», άλλοτε για να μην χάσουν την ισορροπία τους οι παίκτες του, άλλοτε και για τα δύο.

Το Under 156,5 μπορεί να προκύψει από δύο καταστάσεις, είτε γιατί ο Παναθηναϊκός θα κρατήσει χαμηλά τη Φενέρμπαχτσε, είτε γιατί μπορεί κι ο ίδιος να μείνει χαμηλά. Όπως και να ‘χει, ενδιαφέρουσα απόδοση, σε μια προσέγγιση με λογικούς συνειρμούς.

Πηγή: FootballBet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…