Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Προγνωστικά: Μοιάζει με… καρπούζι

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Προγνωστικά: Μοιάζει με… καρπούζι

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Ομολογώ ότι δεν έχω καταλάβει ποτέ πώς μπορεί κάποιος χτυπώντας ένα καρπούζι να αντιληφθεί αν είναι καλό ή όχι. Προδήλως υπάρχει τρόπος, εγώ όσο κι αν το έχω χτυπήσει δεν έχω βγάλει άκρη. Κάπως έτσι βλέπω και τον αποψινό τρίτο τελικό, σαν… καρπούζι, που θα καταλάβουμε αν είναι γλυκό ή «κολοκύθα» μόνο όταν το κόψουμε.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Προγνωστικά

Ως εκ τούτου δυσκολεύτηκα αρκετά να βρω ποια σημεία να προτείνω. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, λόγω έδρας, αλλά δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι ο Σλούκας, αν θα παίξει ο Μπλακ, αν θα παίξει ο Βεζένκοφ. Ο Παναθηναϊκός είναι ανταγωνιστικός, αλλά παραμένει μια κλάση κάτω.

Πάμε στη Novibet και στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και παίρνουμε το Over 149,5 πόντοι, που δίνει 1.94 απόδοση. Δεν μπορεί όλοι οι τελικοί να πάνε σε χαμηλό σκορ, όχι τόσο. Σε αυτό το μήκος κύματος το Παναθηναϊκός Over 70,5 πόντοι, δίνει 2.15 απόδοση και μοιάζει λογική επιλογή.

Σε ατομικό επίπεδο βρήκα αρκετές επιλογές, με καλές αποδόσεις και σημαντικές πιθανότητες επιτυχίας. Για παράδειγμα το Μαντζούκας Over 5,5 πόντοι, απέχει… δύο τρίποντα από το 2.50 απόδοση, που μας προσφέρεται.

Το Σλούκας Under 1,5 ριμπάουντ δίνει 3.05 απόδοση και το παίρνουμε, καθώς αν δεν παίξει ο Βεζένκοφ θα έχει περισσότερο επιθετικό φορτίο να σηκώσει, άρα θα είναι πιο δύσκολο να πάει στα ριμπάουντ. Αντίθετα, το ΜακΚίσικ Over 2,5 ριμπάουντ δίνει 2.60 απόδοση και νιώθω ότι είναι η καλύτερη των επιλογών μας.

Κλείνω με το Αγραβάνης Over 1,5 ασίστ, που δίνει 4.90 απόδοση κι αν μας κάτσει αλλάζει όλο το ποντάρισμά μας προς το καλύτερο.

Πηγή: FootballBet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …