Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Περιστέρι – ΠΑΟΚ Προγνωστικά: Η σκούπα στην πρίζα

Περιστέρι – ΠΑΟΚ Προγνωστικά: Η σκούπα στην πρίζα

Περιστέρι - ΠΑΟΚ

Η αλήθεια είναι πως δύο φορές πήγα (στοιχηματικά) στην πλευρά τού ΠΑΟΚ. Την πρώτη το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, θα μπορούσαμε να έχουμε 100% στις προβλέψεις μας, αλλά αυτό δεν βοηθά. Όπως δεν βοήθησε τον «δικέφαλο», που έδειξε σημάδια κόπωσης στον δεύτερο «μικρό» τελικό.

Περιστέρι – ΠΑΟΚ Προγνωστικά

Σαν να μην το πιστεύουν οι παίκτες του, σαν να μην έχουν διάθεση να ανταγωνιστούν το Περιστέρι, σαν να αρκούνται στο ότι κλείνουν τη χρονιά, συμμετέχοντας στους… τελικούς, με τον ΠΑΟΚ στην πρώτη τετράδα.

Δεν είναι ώρα για να πάμε κόντρα στη λογική και -κυρίως- στην εικόνα. Ο ΠΑΟΚ δεν μας δίνει κάτι για να πιαστούμε, οπότε πάμε στη Novibet και στο Περιστέρι – ΠΑΟΚ και παίρνουμε το Περιστέρι και Under 153,5 πόντοι, που μας δίνει 2.15 απόδοση κι αποτελεί τη βάση του στοιχήματός μας.

Οι Περιστεριώτες έχουν βάλει ήδη τη… σκούπα στην πρίζα και μπορούν να το πετύχουν ακόμα κι αν δεν φτάσουν τους 80 πόντους. Θα πάρουμε το Περιστέρι και Under 79,5 πόντοι, το οποίο δίνει 2.30 απόδοση και θα το συνδυάσουμε με το ΠΑΟΚ Under 69,5 πόντοι, που δίνει 2.15 απόδοση.

Τρεις επιλογές, μοιάζουν εξαιρετικά λογικές. Αντιθέτως, μοιάζει παράλογο αυτό το πήγαινε έλα στον «μικρό» κι εντέλει ανούσιο τελικό. Ίσως ο ΕΣΑΚΕ να σκεφτεί να αλλάξει το φορμάτ της συγκεκριμένης σειράς.

Πηγή: FootballBet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Ρεάλ – Ολυμπιακός 87-76 (vid)

Η Ρεάλ στον τελικό, άργησε να μπει στο ματς ο Ολυμπιακός. Όταν δέχεσαι 28 πόντους σε κάθε …