Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κανείς από τους «ερυθρόλευκους» δεν θέλει να επιστρέψει στο λιμάνι για να… τζογάρει στον 5ο τελικό. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός μπορεί να ήταν κακός στο ΣΕΦ, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, καθώς κάθε τελικός έχει τη δική του ιστορία.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά

Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός μοιάζει να έχει ένα προβάδισμα. Βεβαίως, έχει σημασία αν θα παίξουν Παπανικολάου και Βεζένκοφ και σε τι κατάσταση θα είναι. Δεδομένο είναι πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα κάνει -αγώνος επιτρέποντος- την απαιτούμενη διαχείριση.

Από την άλλη περιμένουμε ο Παναθηναϊκός να δείξει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και να κυνηγήσει τη νίκη. Όπως και να ‘χει, θα πάμε στη Novibet, στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και θα πάρουμε το Under 148,5 πόντοι, που δίνει 1.88 απόδοση. Από τη μια η κρισιμότητα του αγώνα, από την άλλη η εικόνα των δύο φιναλίστ, οδηγεί γενικότερα σε χαμηλό σκορ.

Αν θελήσουμε αυτό να το συνδυάσουμε με νίκη των «ερυθρόλευκων», ήτοι Ολυμπιακός και Under 148,5 πόντοι, θα πάρουμε 2.45 απόδοση. Μεγαλύτερο το ρίσκο, μεγαλύτερο το κέρδος. Οι ευκαιρίες, πάντως, είναι στα ατομικά πονταρίσματα.

Ο Ολυμπιακός έχει την τιμητική του. Θα πάρουμε το Μπολομπόι Over 6,5 πόντοι, που δίνει 2.80 απόδοση. Ο Αμερικανός έχει βρει ρυθμό και ρόλο, οπότε είναι λογικό το ρίσκο που παίρνουμε. Ο Λαρεντζάκης δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, αλλά το Over 5,5 πόντοι δίνει 2.01 και μοιάζει αρκούντως ελκυστικό.

Αφήσαμε για το τέλος το ρίσκο, που όμως μπορεί να εκτινάξει το ποντάρισμά μας. Το ΜακΚίσικ Over 3,5 ριμπάουντ δίνει 6.10 απόδοση. Ο Αμερικανός πηγαίνει (και στις δύο πλευρές) στα ριμπάουντ. Ενδεχομένως να παίξει περισσότερο, ένεκα των τραυματισμών του Παπανικολάου (κυρίως) και του Βεζένκοφ, οπότε μπορούμε να το ζητήσουμε. Άλλωστε, το έκανε και στο ΣΕΦ, γιατί όχι κι απόψε, που περιμένουμε πιο νευρικό (βλέπε άστοχο) ματς.

Πηγή: FootballBet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …