Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Υποψήφιος με τον Βαγγέλη Λιόλιο ο Λάμπρος Τάκης στις αρχαιρεσίες της ΕΟΚ

Υποψήφιος με τον Βαγγέλη Λιόλιο ο Λάμπρος Τάκης στις αρχαιρεσίες της ΕΟΚ

Την υποψηφιότητά του στον «συνδυασμό» του Βαγγέλη Λιόλιου ενόψει των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) γνωστοποίησε σήμερα Σάββατο (30/1) ο Λάμπρος Τάκης. Μέλος του Δ.Σ. της ΕΚΑΣΘ, πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και διευθυντής σχολικής μονάδας, ο Λάμπρος Τάκης δήλωσε πως τον βρίσκει απόλυτα σύμφωνο το όραμα του Βαγγέλη Λιόλιου χαρακτηρίζοντας ως «ρεαλιστικές» τις προτάσεις του τελευταίου για την αναδιάρθρωση του ελληνικού μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, ο Λάμπρος Τάκης, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δ.Σ. της ΕΟΚ με τα εξής λόγια: 

«Με γνώμονα το καλό και την αναμόρφωση του μπάσκετ, θα ήθελα να ανακοινώσω με μεγάλη μου χαρά, ότι συμπορεύομαι με τον κ. Βαγγέλη Λιόλιο, για τη δημιουργία ενός νέου, σύγχρονου και τεχνοκρατικού μοντέλου οργάνωσης και λειτουργίας της Ε.Ο.Κ.

Το όραμα του κ. Λιόλιου για την αναδιάρθρωση και την εξέλιξη του μπάσκετ, καθώς και οι ρεαλιστικές του προτάσεις για την επίτευξή τους, με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο και για τον λόγο αυτό δηλώνω κι εγώ την υποψηφιότητα μου στο πλευρό του, για τις επερχόμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Είμαι έτοιμος να προσφέρω με την εμπειρία μου, στους τομείς που έχω ασχοληθεί με τα κοινά του μπάσκετ, με σκοπό τη βελτίωση και ουσιαστική ανάπτυξη του.

Πρέπει λοιπόν συγκροτημένα και με τη σοβαρότητα που αρμόζει, να κοιτάξουμε το μέλλον και να “χτίσουμε” τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο στο ελληνικό μπάσκετ».

Η σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του «συνδυασμού» του Βαγγέλη Λιόλιου αναφέρεται: 

«Τη συμπόρευση του με τον κύριο Λιόλιο ανακοίνωσε σήμερα ένας ακόμη άνθρωπος του μπάσκετ, προερχόμενος κι αυτός από τη Θεσσαλονίκη, τη μητρόπολη του Ελληνικού Μπάσκετ. Ο λόγος για τον κύριο Λάμπρο Τάκη, διευθυντή σχολικής μονάδας, μέλος του Δ.Σ. της ΕΚΑΣΘ και πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλημάτων».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Μαούνης: «Δυνατότητες πρωταθλητισμού εδώ και χρόνια η ΑΕ Καρλοβάσου»

Ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος καλαθοσφαίρισης της ΑΕ Καρλοβάσου (ΤΕ Σάμου) Βαγγέλης Μαούνης…