Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Γιατράς: “Δεν είμαστε επαγγελματίες”

Γιατράς: “Δεν είμαστε επαγγελματίες”

Ο Προμηθέας έκανε τη μεγάλη έκπληξη του Κυπέλλου, καθώς πέταξε εκτός συνέχειας τον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής της ομάδας της Πάτρας, Μάκης Γιατράς, τόνισε μετά το ματς ότι δεν είναι επαγγελματίες, αλλά άνθρωποι που αγαπούν αυτό που κάνουν.

Αναλυτικά:

“Κάναμε κατάθεση ψυχής, κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά αυτό δεν γίνεται, αν δεν έχουμε αυτόν τον κόσμο. Μας έδωσε δύναμη. Στράβωσε το παιχνίδι, αλλά πιστέψαμε και το ξαναγυρίσαμε. Κάναμε καταπληκτική εμφάνιση. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι για τον Παναθηναϊκό, αλλά νομίζω ότι κι ο Προμηθέας σήμερα έδειξε ότι είναι καλή ομάδα.

Ήταν ένα παιχνίδι νοκ άουτ, πήγαμε στους τέσσερις του Κυπέλλου, δεν έγινε κάτι. Προχωράμε. Θα δούμε και με την κλήρωση στη συνέχεια. Προχωράμε για το επόμενο παιχνίδι.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, το λέω πραγματικά, είμαι πολύ συγκινημένος, τον εξαιρετικό αυτό κόσμο. Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο, το αξίζει ο κόσμος της Πάτρας, αυτόν τον κόσμο θέλουμε σε κάθε παιχνίδι. Αν έχουμε αυτόν τον κόσμο, δεν μπορούμε να χάσουμε από κανέναν.

Χρειάζεται η διοίκηση. Χωρίς διοίκηση, δεν γίνεται τίποτα άλλο. Οικογενειακό κλίμα. Πολλοί το παρεξηγούν αυτό. Εγώ το έχω ξαναπεί, δεν είμαστε επαγγελματίες, αλλά άνθρωποι που αγαπάμε αυτό που κάνουμε, το χαιρόμαστε. Χάνουμε ή κερδίζουμε, το χαιρόμαστε, είμαστε οι ίδιοι και δεν αλλάζουμε. Χρειάζεται κι η τύχη και η βοήθεια του Θεού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας: Νέο κρούσμα κορωνοϊού

Ακόμη ένα κρούσμα κορωνοϊού ανακοίνωσε ο Προμηθέας Πάτρας. …