Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Αφήνει πίσω του τον αποκλεισμό από τον Διαγόρα ο ΠΑΟΚ

Αφήνει πίσω του τον αποκλεισμό από τον Διαγόρα ο ΠΑΟΚ

paok dijon

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδος από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων και έμεινε εκτός συνέχειας. Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν έχει χρόνο για ξεκούραση και σήμερα ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον αγώνα με την Μπρίντιζι.

Αναλυτικά:

“Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει και το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το επόμενο παιχνίδι σίγουρα δεν είναι αρκετό. Χωρίς ανάσα λοιπόν, οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπήκαν και σήμερα στο γήπεδο, για την προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με την Happy Casa Brindisi, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 στις 19:00.

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε σήμερα με εκτενή ανάλυση των λαθών που έγιναν στο παιχνίδι του Σαββάτου, αλλά και του επόμενου αντιπάλου στο BCL και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής κα την συμμετοχή και των14 παικτών που είναι στο ρόστερ της ομάδας.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Brindisi, ολοκληρώνεται το μεσημέρι της Δευτέρας με την προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 15:00. Τα πρώτα 15 λεπτά θα είναι ανοικτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Η αποστολή της Happy Casa Brindisi αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (16:20). Η Ιταλική ομάδα θα προπονηθεί στο PAOK Sports Arena στις 19:00”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…