Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Μας επηρέασε η απουσία του Φριντέτ”

“Μας επηρέασε η απουσία του Φριντέτ”

argyris pedoulakis

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Προμηθέα Πάτρας με 81-79, για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να τονίζει σε δηλώσεις του πως η ομάδα του επηρεάστηκε από τον τραυματισμό του Τζίμερ Φριντέτ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Είχαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, παίξαμε χωρίς ενέργεια, με βιαστικές επιλογές και είχε αντίκτυπο και στην άμυνά μας. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλύτερη εμφάνιση, προσπαθήσαμε περισσότερο. Χάσαμε νωρίς τον Φριντέτ με τραυματισμό. Νομίζω πως δεν είχαμε πόδια, δεν είχαμε φρεσκάδα. Κάτι λογικό σε κάποιο σημείο, καθώς κληθήκαμε να παίξουμε ένα δεύτερο ματς σε 37-38 ώρες κι αυτό είχε αντίκτυπο στην απόδοσή μας, στα σουτ μας.

Δεν είχαμε “πόδια. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, χαμηλώσαμε τα σχήματα, βγάλαμε διάεθεση, αλλά ο Προμηθέας είχε μεγαλύτερη ενέργεια και νίκησε στις λεπτομέρειες. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη του. Εμείς συνεχίζουμε.”

Σε ερώτηση για τη ζώνη στην οποία επέμεινε ο Προμηθέας Πάτρας ο Πεδουλάκης απάντησε:
“Στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε καλύτερα απέναντι στη ζώνη, στο πρώτο όχι. Χάσαμε και τον καλύτερό μας σουτέρ απέναντι στη ζώνη, τον Φριντέτ, δεν είχαμε καλές επιλογές και καθαρό μυαλό, πήγαμε βιαστικά και αυτό είχε αντικτυπο και στην άμυνά μας.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

The ΟΑΚΑ Experience: Οι ξεχωριστές εκδηλώσεις του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός έχει ετοιμάσει ξεχωριστές εκδηλώσεις στο ΟΑΚΑ ενόψει του ματς με τη Μακάμπι…