Κεντρική Ελλάδα Πρεσβευτής του συλλόγου «ΛΑΜΨΗ» ο Σλούκας!

Πρεσβευτής του συλλόγου «ΛΑΜΨΗ» ο Σλούκας!

Ο Κώστας Σλούκας πριν μερικές εβδομάδες έχασε τον πατέρα του από την μάστιγα της εποχής μας, τον καρκίνο.

Πάντα είχε ευαισθησίες σε αυτό το κομμάτι, ωστόσο πλέον είναι στρατευμένος στην μάχη για την καταπολέμηση του με όποιον τρόπο μπορεί.

Τελευταία του κίνηση είναι να γίνει πρεσβευτής του συλλόγου «ΛΑΜΨΗ», που είναι ο Σύλλογος Γονένων Παιδιών Με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος. 

Στο μήνυμα του αναφέρεται και στην αλλαγή που έφερε στην ζωή του ο θάνατος του πατέρα του, ενώ παράλληλα δηλώνει ότι θα παλέψει με κάθε τρόπο να βοηθήσει στις δράσης του συλλόγου.

Συγκεκριμένα είπε:

«Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που γνωρίστηκα με αυτούς τους ανθρώπους και πλέον είμαι μελος μιας μεγαλης οικογενειας και πρεσβευτής του τεράστιου έργου που παράγει ο σύλλογος ΛΑΜΨΗ.

Η προσωπική μου εμπειρία με τον πατέρα μου ήταν αυτή που μου έδωσε την ώθηση να ασχοληθώ με αυτό το ευαίσθητο κομμάτι και φαντάζομαι αυτό που βιώνουν οι γονείς των παιδιών που προσβάλλονται από τον καρκίνο ειναι πολλαπλάσιο αυτού που ένιωσα εγώ.

Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε στις δράσεις της ΛΑΜΨΗΣ με διάφορους τρόπους δωρεάς όπως προσφορά στον σύλλογο σε αιμοπετάλια, μυελού των οστών, αιμοδοσία!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που γνωρίστηκα με αυτούς τους ανθρώπους και πλέον είμαι μελος μιας μεγαλης οικογενειας και πρεσβευτής του τεράστιου έργου που παράγει ο σύλλογος ΛΑΜΨΗ. Η προσωπική μου εμπειρία με τον πατέρα μου ήταν αυτή που μου έδωσε την ώθηση να ασχοληθώ με αυτό το ευαίσθητο κομμάτι και φαντάζομαι αυτό που βιώνουν οι γονείς των παιδιών που προσβάλλονται από τον καρκίνο ειναι πολλαπλάσιο αυτού που ένιωσα εγώ. Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε στις δράσεις της ΛΑΜΨΗΣ με διάφορους τρόπους δωρεάς όπως προσφορά στον σύλλογο σε αιμοπετάλια,μυελού των οστών,αιμοδοσία!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Sloukas (@kos_slou16) στις

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: «Ρώτησε για Ματ Τόμας»

Ο Ματ Τόμας κυκλοφορεί…ελεύθερος στη μεγάλη αγορά του NBA και τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η…