Κεντρική Ελλάδα Άμιλλα Περιστερίου: Ανακοίνωσε τη «βόμβα» με Μάντζαρη (pic)

Άμιλλα Περιστερίου: Ανακοίνωσε τη «βόμβα» με Μάντζαρη (pic)

antonis mantzaris amilla peristeriou jpg

Ο Μάντζαρης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άμιλλα Περιστερίου

Ο Αντώνης Μάντζαρης, αν και είχε ανακοινωθεί από τον Ηλυσιακό, τελικά δεν θα αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων αποφάσισε να αγωνιστεί στην Άμιλλα Περιστερίου, με την οποία συνεργάζεται και ως προπονητής στα τμήματα υποδομής.

Η Άμιλλα Περιστερίου γνωστοποίησε την απόκτηση του Μάντζαρη, ο οποίος στο ξεκίνημα της σεζόν αγωνίστηκε στην Elite League με το Ψυχικό.

Αναλυτικά:

«Ο Αντώνης Μάντζαρης, πρωταθλητής της περυσινής NATIONAL LEAGUE1 και κυπελλούχος του UNICEF TROPHY με τον Πανιώνιο, o οποίος φέτος ξεκίνησε την χρονιά με την Α.Ε. ΨΥΧΙΚΟΥ στην Α2 (ELITE LEAGUE), από σήμερα θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Άμιλλας Περιστερίου!!

Ο Αντώνης δήλωσε τα εξής:

«Ήταν μια σκέψη που είχα κάνει αρκετά χρονιά πριν όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με το κομμάτι των ακαδημιών. Πλέον λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων η απόφαση μου έγινε ακόμα πιο εύκολη!

Πριν μερικά χρόνια, όταν δεν μπορούσα λόγω φόρτου να συνδυάσω την προπονητική στο υψηλό επίπεδο μαζί με το παικτικό, ανέλαβα ένα τμήμα με 13χρονα παιδάκια που πλέον έχουν γίνει έφηβοι και άντρες. Τα παιδιά αυτά κατέκτησαν στη σειρά το πρωτάθλημα Β΄ παίδων, πέρυσι το πρωτάθλημα Β΄ εφήβων, ενώ φέτος είναι μόνοι πρώτοι και αήτητοι στην Α2 κατηγορία Εφήβων.

Τώρα που τα μωρά γίνονται σιγά σιγά άντρες αποφάσισα να είμαι και πάλι δίπλα τους. Από εδώ και στο εξής θα είμαι μέσα στο γήπεδο και σαν συμπαίκτης τους! Είναι μία κίνηση που με γεμίζει απόλυτα και θα βοηθήσει και την ομάδα μας να υλοποιήσει ακόμα πιο άμεσα το πλάνο που έχει θέσει, να φτάσει στις εθνικές κατηγορίες βασιζόμενη σε νέα παιδιά και κυρίως σε παιδιά που θα βγαίνουν από τις ακαδημίες της ομάδας μας!

Τα υπόλοιπα στο γήπεδο!!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …