Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Φύλακας άγγελος ο Φάνης

Φύλακας άγγελος ο Φάνης

mikis fanis1

Ήταν όλοι τους εκεί, στη μεγαλειώδη συναυλία για το Μίκη Θεοδωράκη, για να τιμήσουν έναν εκ των κορυφαίων μουσουργών της ελληνικής ιστορίας. Στο Καλλιμάρμαρο 1000 χορωδοί από όλη την Ελλάδα, που σχημάτισαν μια τεράστια χορωδία και με τη συνοδεία της Συμφωνικής Μαντολινάτας ερμήνευσαν μερικά από τα αριστουργήματα του μεγάλου δημιουργού, ο ίδιος ο Μίκης διηύθηνε το φινάλε της συναυλίας.

Στο Παναθηναϊκό Στάδιο βρέθηκαν για να τον τιμήσουν, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής της χώρας και πλήθος κόσμου. Κι ήταν τόσος κόσμος, που κάποιες στιγμές -όπως φαίνεται και στο βίντεο- δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο. Όλοι ήθελαν να αγγίξουν τον μεγάλο Μίκη…

mikis fanis2

Υπήρχε κι ένας άνθρωπος, φύλακας – άγγελος, ο οποίος ήξερε πώς να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις. Γιατί, βλέπετε, έπρεπε να το κάνει με χαμόγελο, με αυστηρό αλλά συνάμα γλυκό τρόπο, έτσι ώστε και να υπάρξει απόλυτη τάξη, αλλά και να μην υπάρξει η παραμικρή ενόχληση.

Ο Φάνης Λουκόπουλος έχει κάνει το ίδιο πράγμα… αμέτρητες φορές. Είτε πρόκειται για γήπεδα μπάσκετ, είτε για συναυλιακούς χώρους, είτε για θεατρικές παραστάσεις, είτε για πόλεις που θέλουν να είναι ανθρώπινες αλλά «καθαρές», ο κ. Λουκόπουλος και οι συνεργάτες του ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.

Υπεύθυνος ασφαλείας σε μεγάλες εκδηλώσεις, ήταν αυτός που σε κάθε κίνηση του Μίκη ήταν δίπλα του. Με πλατύ χαμόγελο, επαγγελματισμό, ήταν δωρικός στις κινήσεις του και συνάμα ουσιαστικός. Το αποτέλεσμα μιλά από μόνο του. Για τον Φάνη, ήταν άλλη μια μέρα στη δουλειά…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…