Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Αναστόπουλος, Ευρωβουλή

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο.

Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών άκων τραβάει τα βλέμματα. Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος δεν πρόκειται ποτέ να… περάσει απαρατήρητος. Απ’ ότι φαίνεται η ταραχώδης διαιτητική διαδρομή του ήταν μόνο η αρχή, καθώς ο ίδιος είναι ανήσυχος, νιώθοντας ότι έχει πράγματα να πει και να προσφέρει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ανακοίνωσε σήμερα τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές, τονίζοντας ότι «πρόκειται για υποψηφίους, που έχουν ξεχωρίσει για το ακαδημαϊκό, επαγγελματικό, αλλά και κοινωνικό τους έργο και που προσδοκούν να βοηθήσουν τη χώρα μας και από μία νέα θέση, ως μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Από τον χώρο τού αθλητισμού ξεχωρίζουν ο Νίκος Παππάς κι η Σοφία Μπεκατώρου, αλλά δεν είναι οι μόνοι, καθώς στους υποψήφιους είναι και ο Παναγιώτης Αναστόπουλος. Ο πρώην διεθνής διαιτητής θέλει να επιστρέψει (από άλλο πόστο) στην Ευρώπη, ζητώντας την ψήφο των πολιτών, για να μπει στην Ευρωβουλή.

«Η ανανέωση των προσώπων, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την Ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, το οποίο αποτελεί δέσμευση» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση κι ο Αναστόπουλος (όπως κι οι άλλοι δύο από τον χώρο των σπορ) ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, καθώς είναι πρωτοεμφανιζόμενοι στον χώρο τής πολιτικής.

Έχει φίλους σε όλες τις ομάδες

Κοινό χαρακτηριστικό είναι πως για διαφορετικούς λόγους και οι τρεις έχουν… σηκώσει σκόνη. Είναι γνωστή η διαδρομή τους, οπότε κανείς δεν χρειάζεται συστάσεις. Ο Αναστόπουλος είναι αποφασισμένος να κάνει πολλή δουλειά, για να πείσει τους ψηφοφόρους ότι αξίζει μιας ψήφου.

Κάποιος μπορεί να πει ότι οι οπαδοί τού Ολυμπιακού, για τους οποίους ήταν… κόκκινο πανί, θα τον «μαυρίσουν», αλλά ο ίδιος ο Αναστόπουλος δεν ανησυχεί. Το αντίθετο, υποστηρίζει ότι έχει φίλους σε όλες τις ομάδες. Κι είναι λογικό η επιλογή να μην γίνει με βάση τη διαιτητική του διαδρομή, αλλά για τις πολιτικές του τοποθετήσεις, τις οποίες περιμένουμε με ανυπομονησία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Μακάμπι – Παναθηναϊκός: Ο Κέντρικ Ναν πέταξε μπουκάλι στην αλλαγή του (vid)

Ο Κέντρικ Ναν πέταξε μπουκάλι με νερό από τα νεύρα του στην αλλαγή του. Η Μακάμπι έκλεισε …