Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Απεργία Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου: Παραλύει η χώρα

Απεργία Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου: Παραλύει η χώρα

temph

Απεργία Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου… Παραλύει η χώρα, πώς θα λειτουργήσουν ΜΜΜ, σχολεία, νοσοκομεία

Σε απεργιακό κλοιό αύριο η χώρα καθώς δημόσιος και ιδιωτικός τομέας συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία που έχουν κηρύξει ΑΔΕΔΥ, ΕΚΑ, ΠΑΜΕ και εκατοντάδες σωματεία. Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό, τραμ όλο το 24ωρο, στάση εργασίας σε λεωφορεία και στα τρόλεϊ, πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία.

Μετ’ εμποδίων θα μετακινηθούν οι εργαζόμενοι που δεν θα απεργήσουν καθώς, πέρα από το μετρό, τον ηλεκτρικό και το τραμ, στάση εργασίας θα έχουν τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ. Παράλληλα, συμμετοχή στην 24ωρη απεργεία έχουν δηλώσει και οι ενεγκτές εναέριας κυκλοφορίας αλλά και οι δάσκαλοι και καθηγητές.

Η Αθήνα θα μείνει για όλο το 24ωρο χωρίς μετρό, τραμ και ηλεκτρικό – καθώς 7 σωματεία συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ.

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας, σύμφωνα με απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ.

Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται από τις 10:00 π.μ. ή αργότερα (έξοδος οχημάτων από τα αμαξοστάσια στις 8:30 π.μ.), ενώ τα τελευταία δρομολόγια αναμένεται να αναχωρήσουν από τις αφετηρίες γύρω στις 20:00.

Πηγή: Dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…